کد خبر: 1440612
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۷
رئیس دانشگاه آزاد همدان:

امر به معروف از مباحث اصلی دانشگاه آزاد است

گروه اجتماعی: حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از‌ منکر یکی از اصلی‌ترین مباحث دانشگاه آزاد است و برای اجرایی شدن آن طرح‌هایی در این دانشگاه اجرا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، سعید جامه‌بزرگی، رئیس دانشگاه آزاد همدان دوشنبه، 27 مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افزایش 9 برابری بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها یکی از اتفاقات مهم امسال است که در این باره موظف به اجرای برنامه‌های فرهنگی در مقیاس گسترده‌تری هستیم.

وی محور اصلی این دانشگاه را ارتباط و رفع نیازهای ضروری جامعه دانست و افزود: در دانشگاه آزاد همدان در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها با توجه به امتیازات زیرساختی پژوهشی، آموزشی و ورزشی، تعداد هیئت علمی در مرتبه جامع قرار گرفته است و در استان نیز از نظر کیفی بعد از دانشگاه بوعلی‌سینا رتبه دوم را دارد.

جامه‌بزرگی اظهار کرد: در حال حاضر 19 رشته در مقطع دکتری، 35 رشته کارشناسی ارشد و با چهار دانشکده علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه و هنر و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حال فعالیت است.

این مقام مسئول دانشگاه آزاد همدان را از منظر فرهنگی در سطح بالایی ارزیابی کرد و افزود: این دانشگاه از نظر ارتباط فرهنگی و برگزاری برنامه‌های مذهبی و فرهنگی در جایگاه خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به بخش پژوهشی دانشگاه بیان کرد: تاکنون حدود 300 مقاله در ISI و 35 طرح برون دانشگاهی و 172 طرح درون دانشگاهی در این دانشگاه انجام شده و 183 طرح نیز در حال اجراست.

جامه‌بزرگی به زیرساخت‌های آزمایشگاهی  نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی همدان دارای 32 آزمایشگاه، 54 کارگاه آموزشی، 198 کلاس و فضای آموزشی مجهز به دیتا پرژکتور و 30 کارگاه کامپیوتر است.

وی با اشاره به وضعیت کتابخانه دانشگاه اظهار کرد: این کتابخانه مجهز به 112 هزار جلد کتاب بوده و کتاب‌های مرجع و پایان‌نامه‌ها نیز در این مکان نگهداری می‌شوند، همچنین تاکنون 24 اختراع در دانشگاه آزاد واحد همدان به ثبت رسیده و با شرکت در جشنواره‌ها موفق به کسب رتبه‌های خوبی شده است.

captcha