کد خبر: 1445269
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵
انور تأکید کرد:

ضرورت همدلی دستگاه‌های فرهنگی برای ورود نهج‌البلاغه به خانه‌ها

گروه اجتماعی: مدیر بنیاد نهج‌البلاغه دفتر استان اردبیل بر همدلی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی به منظور ورود نهج‌البلاغه به خانه‌ها به عنوان اخ‌القرآن تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، رحیم انور، مدیر بنیاد نهج‌البلاغه دفتر استان اردبیل دیروز، نهم شهریورماه در نشست صمیمانه سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان با اعضای شورای معاونین بنیاد نهج‌البلاغه اردبیل، اظهار کرد: در مباحث و انجام امورات فرهنگی هر چه قدر دلها به هم نزدیک‌تر و همدلی بیشتر باشد، تأثیر آن نیز بیشتر خواهد بود.
انور ضمن اظهار خرسندی از برگزاری چنین نشستی و با بیان فرمایشی از امام علی(ع) که می‌فرماید «چه بسا جسم‌ها به هم نزدیکند اما میان قلب‌ها فاصله بسیار است»، افزود: هرچه تعاملات انسانی بیشتر باشد فاصله دل‌ها کمتر شده و در نتیجه کار در یک فضای صمیمی و دوستانه، اثرپذیری و نمود زیبایی خواهد داشت.
مدیر بنیاد نهج‌البلاغه با بیان اینکه پراکندگی نیروها سبب ناکامی اهداف و باعث هدر رفت نیروها می شود، تاکید کرد :امام علی(ع)عامل شکست وعدم موفقیت‌ها را همین پراکندگی نیروهای مذهبی معرفی می کند که همین امر در بسیاری از موارد موجب سوء‌استفاده دشمنان می شود.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه به جهت مراجعه نخبگان، پژوهشگران، اندیشمندان و دانشجویان به کتابخانه مرکزی، بنیاد نهج البلاغه در جهت ایفای بهتر نقش والای پژوهشی و علمی خود در این کتابخانه مستقر شده است، ابراز امیدواری کرد که همکاری و مشارکت این دو نهاد فرهنگی، علمی و پژوهشی زمینه ساز اعتلای فرهنگ علوی و قرآنی باشد.
در این نشست داریوش سفیدی، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل، ضمن خوش‌آمدگویی، همکاری و مشارکت کتابخانه مرکزی و بنیاد را در انجام برنامه‌های مختلف علمی، پژوهشی و فرهنگی خواستار شد و اظهار امیدواری کرد تا با همدلی و همکاری و همفکری بستری مناسب و مطلوبی جهت نشر و ترویج فرهنگ علوی فراهم آید.

captcha