کد خبر: 1445488
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴
با حضور بیش از ۳۰ هزار نفر؛

بزرگترین سرود دسته‌جمعی زائران حرم شاهچراغ(ع) اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: همزمان با فرارسیدن ششم ذی‌القعده روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع)، بزرگترین سرود دسته‌جمعی با حضور بیش از ۳۰ هزار نفر از زائران این حرم مطهر امشب اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، همزمان با فرارسیدن ششم ذی‌القعده روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع)، بزرگترین سرود دسته‌جمعی با حضور بیش از 30 هزار نفر از زائران این حرم مطهر امشب، 10 شهریور در صحن این آستان مقدس اجرا می‌شود.
این سرود توسط کاروان‌های زائران پیاده حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) از سراسر استان فارس در طول مسیر زمزمه شده و امشب همزمان به‌صورت دسته‌جمعی در صحن این حرم مطهر اجرا می‌شود.
این مراسم معنوی به‌ همراه برنامه‌های بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) همزمان از شبکه استانی فارس پخش می‌شود. ویژه‌برنامه بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) امشب با حضور ماه مصادف با شب ششم ذالقعده با حضور حجت الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) و مسئولان کشوری و استانی و دوستداران اهل بیت(ع) در این حرم مطهر برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، از ششم تا 16 شهریور، دهه کرامت در کشور نامگذاری شده است که این دهه با میلاد حضرت معصومه(ص) آغاز می‌شود در میان دهه، روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) است و با میلاد امام رضا(ع) به پایان می‌رسد.

captcha