کد خبر: 1446569
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰

آغاز طرح «یاوران ولایت» دانش‌آموزان بسیجی لرستان

گروه اندیشه: طرح «یاوران ولایت» دانش‌آموزان بسیجی استان لرستان از امروز، 12 شهریور با شرکت 200 دانش‌آموز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حسین‌علی پازدار ، معاون هماهنگ کننده سپاه ابوالفضل(ع) لرستان امروز، 12 شهریور درمراسم آغاز به‌کار این طرح در جمع 200 دانش‌آموز بسیجی استان لرستان در اردوگاه آیت‌الله کمالوند خرم‌آباد، افزود: دانش‌آموزان بسیجی را باید به اهتمام در درس خواندن، ولایتمداری، خوش خلقی و صداقت، احترام به پدر و مادر، بصیرت‌افزایی، دشمن شناسی و کار و تلاش توصیه کرد.

وی با بیان این‌که ولایت‌پذیری و ولایت‌مداری مشخصه یک بسیجی و پاسدار انقلاب اسلامی است، ادامه داد: دشمن امروز در حال عبور از ارزش‌ها و فضیلت‌های اسلامی است لذا در راستای مقابله با هجمه‌های دشمنان همواره باید خداوند را ناظر بر اعمال، رفتار و گفتار خود بدانیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ادامه داد: ماموریت مشترک سپاه و آموزش و پرورش پاسداری از انقلاب است و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

همچنین محسن یوسفوند، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان نیز با اشاره به شهادت 36 هزار دانش‌آموز در کشور و 901 دانش‌آموز در لرستان در جریان هشت سال دفاع مقدس گفت: برای صدور پیام انقلاب که در حال درنوردیدن مرزها در اقصی نقاط دنیا است نیازمند پرورش نیروهایی هستیم که بتوانند در صدور این پیام نقش موثر ایفاء کنند و با این حال طرح یاوران ولایت از جمله طرح‌هایی است که در این راستا اجرا می‌شود.

وی افزود: مهارت‌های مدیریتی، بصیرت سیاسی، جنگ نرم، آموزش آماگی دفاعی، سازندگی، ولایت و رهبری و شجره طیبه صالحین از جمله مباحثی هستند که در طرح یاوران ولایت مطرح می‌شوند.

همچنین، حسینی، مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان لرستان نیز دراین مراسم گفت: طرح یاوران ولایت تا 14 شهریور ماه باحضور 200 نفر از دانش‌آموزان پسر بسیجی استان لرستان برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که این طرح با هدف واگذاری مسئولیت‌های مربوط به حوزه بسیج دانش‌آموزی در مدارس به دانش‌آموزان بسیجی در سال‌تحصیلی جدید اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: به‌دلیل تقویت حس اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان ضرورت ایجاب می‌کند که مسئولیت‌های بسیج دانش‌آموزی در مدارس به دست دانش‌آموزان بسیجی سپرده شود.

وی اضافه کرد: همزمان با اجرای این طرح برنامه‌هایی از قبیل برگزاری مسابقات قرآن و اذان، مسابقات ورزشی و بازدید از مکان‌های تفریحی و تاریخی خرم‌آباد صورت می‌گیرد.

captcha