کد خبر: 1446833
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۶
رییس جهاددانشگاهی قم:

سالانه ۳۰ هزار نفر به مرکز درمان ناباروری قم مراجعه می‎کنند

گروه اجتماعی: رییس جهاددانشگاهی واحد استان قم، گفت: هم اکنون به طور متوسط در سال ۳۰ هزار زوج به مرکز درمان ناباروری قم مراجعه می‎کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، محمدابراهیم فقیه‎زاده 13 شهریور در جریان بازدید رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از مراکز مختلف این واحد، با اشاره به ظرفیت‎های استان قم و جهاد دانشگاهی این واحد در عرصه‎های مختلف علمی، فرهنگی و درمانی و خدماتی، گفت: جهاد دانشگاهی استان قم با حضور در عرصه های مختلف علمی و فناوری‎های جدید در رفع خلاها و مشکلات کشور و مردم در زمینه‎های مختلف درمانی، فرهنگی و... گام برداشته است.

وی افزود: شهر قم، شهر کریمه اهل بیت(ع) و شهر علم و اجتهاد است که با حضور مراجع عظام تقلید، قطب عالم تشیع است و سالانه میلیون‎ها نفر برای زیارت در این شهر حضور می‎یابند.

وی افزود: جهاددانشگاهی استان گام های موثری را در راستای استفاده از ظرفیت های شهر قم برای توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی و درمانی و بستر برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(س) برداشته است.

رییس جهاد دانشگاهی استان قم تصریح کرد: فعالی‎های جهاد دانشگاهی در درمان ناباروری امروز به عنوان یکی از نمونه های بسیار موفق در کشور مطرح است که تاکنون با پذیرش هزاران بیمار از ایران و سراسر جهان و درمان ناباروری آنها با درصد بالا، کارنامه درخشانی را عرضه کرده است.

به گفته وی در این مرکز از روش‎های روز دنیا جهت تشخیص و درمان استفاده می شود و شیوه های درمانی مطابق با استانداردهای بین المللی است که ضریب موفقیت 30 تا 35 درصدی را به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری از قطب های درمانی این رشته در سطح کشور است، گفت: 35 درصد از مراجعان این مرکز از خارج از استان و کشور هستند که در بحث توریست درمانی نیز اولین مرکزی است که در کشور چنین ظرفیتی را فعال کرده است.

فقیه زاده خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت های متخصصین این مرکز، آموزش و طرح راه اندازی مراکز ناباروری در سطح کشور است که ظرفیت خاصی نیز برای ارایه این خدمات در خارج از کشور را نیز داراست؛ این مرکزبه عنوان یکی از مهمترین مراکز بانک خون بند ناف در کشور نیز می باشد.

وی با اشاره به فعالیت های فرهنگی از جمله تدوین کتاب قم و عکس های تاریخی این شهر، طرح های نظر سنجی، توسعه شهرسازی و معماری اسلامی با مرکز معماری و شهرسازی، تحقیقات کشاورزی و کشت گیاهان متناسب با مناطق کویری گفت: جهاد دانشگاهی همواره بهترین ارتباط را با علما و مرجعیت تشیع به منظور انطباق فعالیت های مرتبط با درمان ناباروری و موارد دیگر دارد و در این راستا همیشه نظرات فقهی علمای بزرگ حوزه در فعالیت های علمی رعایت شده است.

فقیه زاده بیان کرد: فرزندان بی ادعای جهاددانشگاهی با این ظرفیت محدود دست به کارهای بزرگی در حل مشکلات کشور و توسعه روز افزون علمی کشور داشته‎اند و همیشه در این عرصه خط شکن بوده‌اند.

captcha