کد خبر: 1448107
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷

تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی میراث معنوی در اصفهان

گروه اجتماعی: شهردار اصفهان از تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی معنوی در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از واحد اطلاع‌رسانی شهرداری اصفهان، سیدمرتضی سقاییان‌نژاد، شهردار اصفهان در گفت‌وگویی اظهار کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در زمینه ایجاد زیرساخت‌های لازم و نرم‌افزاری برای تمدن نوین اسلامی شهرداری اصفهان درصدد برگزاری اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس است.

وی از تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی معنوی در این شهر خبر داد و تصریح کرد: این دبیرخانه فرهنگ کشور در تمام ابعاد از جمله زبان و گویش به رخ جهانیان خواهد کشاند.

شهردار اصفهان با اشاره به اینکه تنها شهری که سه اثر تاریخی ثبت جهانی از طریق یونسکو دارد، اصفهان است، افزود: میراث فرهنگی ملموس اصفهان هویدا است به طوری که مسجد جامع، کاخ چهل ستون و میدان امام(ره) در یونسکو به ثبت رسیده است.

سقائیان‌نژاد با بیان اینکه اصفهان پایتخت صنایع دستی دنیا است، اظهار کرد: ۶۰۰ اثر صنایع دستی در دنیا به ثبت یونسکو رسیده به طوری که ۲۰۰ اثر این صنایع در اصفهان است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به میراث فرهنگی ناملموس، نقش مهمی در گفت‌وگوی بین فرهنگ‌های مختلف ایفا می‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه فرهنگ ما در معرض تهاجم و شبیخون است، برجسته‌سازی و متبلور کردن میراث فرهنگی ناملموس می‌تواند از این مهم حفاظت و حراست کند.

شهردار اصفهان با اشاره به اینکه این شهر از ۱۶ تا ۲۰ مهر، میزبان اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی معنوی با محوریت شهرداری اصفهان خواهد بود، گفت: ۵۰ کشور دنیا در بزرگترین واقعه و رویداد فرهنگی سال جاری حضور خواهند داشت؛ بنابراین مقامات رده اول کشور در اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس دعوت شده‌اند.

وی از تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی معنوی در این شهر خبر داد و و تصریح کرد: این دبیرخانه، فرهنگ کشور را در تمام ابعاد از جمله زبان و گویش به رخ جهانیان خواهد کشاند.

شهردار اصفهان تأکید کرد: جشنواره میراث فرهنگی ناملموس، با هدف معرفی داشته‌ها و ذخائر فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به جهانیان و نیز آگاهی‌افزایی و شورآفرینی میان عموم مردم، با حضور استان‌های کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در مهرماه شاهد سه رویداد بزرگ شامل برگزاری اجلاس بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس، جشنواره کودک و نوجوان و بهره‌برداری از اندیشکده بیداری اسلامی هستیم، افزود: اجرای طرح احیای میدان امام علی(ع) و احداث مرکز همایش‌های بین‌المللی در اصفهان از جمله زیرساخت‌هایی است تا بتوان ظرفیت‌های گردشگری این کلان‌شهر را تمام ابعاد تمدنی، میراثی و فرهنگی فراهم کرد.

سقاییان‌نژاد گفت: زیرساخت‌های لازم برای قرار دادن اصفهان در زمره ۱۰ شهر برتر دنیا باید ایجاد شود که این موضوع نیاز به راه‌اندازی شبکه گردشگری با کار کارشناسی و تخصصی دارد.

captcha