به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین حجتالاسلام محمدحسین صادقی در این مراسم که در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد، با بیان اینکه مرکز تخصصی تفسیر تحت اشراف آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی، به مدت 22 سال است که به تربیت طلاب متخصص در امر تفسیر قرآن کریم میپردازد، گفت: این مرکز تاکنون هزار و 500 فارغالتحصیل در سطوح 3 و 4 داشته است.
وی ادامه داد: مرکز تخصی تفسیر علوم قرآن برکات زیادی برای جامعه اسلامی داشته و دارد و فارغالتحصیلان این مرکز در سطح جامعه تاثیرگذار هستند.
معاون آموزش مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه با اشاره به تعداد دانشپژوهان جدیدالورود سال جاری، ابراز داشت: 50 دانشپژوه در مقطع سطح 3 (کارشناسی ارشد) پذیرش نهایی شدهاند.
صادقی تصریح کرد: سطح چهار این مرکز انشاءالله از ترم بعد با جذب دانشآموختگان سطح سه این مرکز، مجددا آغاز خواهد شد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین ملکی، رئیس این مرکز در سخنانی بر ضرورت تشکیل گروههای قوی علمی تاکید و تصریح کرد: نباید نگاهمان به تفسیر، یک نگاه درجه دومی نسبت به دروس متداول باشد؛ زیرا رویکرد این چنینی به تفسیر قرآن، اجحاف در کلام پرودگار است.
مدیر مدرسه علمیه معصومیه قم تاکید کرد: انس با قرآن اولین وظیفه طلاب است، چراکه در زمانی قرار داریم که قرن قرآن نامیده میشود و قرآن مشترک بین ما و مذاهب اسلامی است.
مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه با بیان اینکه توجه مردم در جامعه به قرآن، بیش ازپیش است، یادآوری کرد: باید افراد قرآنی و متخصصین تفسیر در حوزه علمیه تربیت شوند.
ملکی با تاکید بر این که ماندگاری امثال شهید مطهری در جامعه به خاطر قرآن بودن آنهاست، بیان داشت: امروز در جامعه اسلامی، دیدگاههای علامه طباطبایی بیشتر از علمای دیگر شنیده میشود، زیرا هرکسی که با قرآن مانوس شود، ماندگار خواهد شد.
مدیر مدرسه علمیه معصومیه خطاب به دانشپژوهان یادآور شد: بدانید که مرکز تخصصی تفسیر، شما را مفسر نخواهد کرد، بلکه با ایجاد فرصتهای گوناگون، بر خروجی دانش پژوهان با رویکرد تفسیری تاثیر گذار است.