کد خبر: 1451662
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹

درخشش شکوفه‌های دختر خراسانی در سی‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم مقطع شکوفه‌ها در بخش دختران در حالی روز گذشته، ۲۸ شهریور به کار خود پایان داد که نمایندگان خراسان رضوی توانستند با کسب چهار مقام برتر در این دوره از مسابقات بدرخشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم مقطع شکوفه‌ها در بخش دختران در حالی روز گذشته، 28 شهریورماه به کار خود پایان داد که دختران نماینده خراسان رضوی توانستند با کسب چهار مقام برتر، درخشش خوبی در این دوره از مسابقات داشته باشند.

بر اساس این گزارش، سی‌و‌ششمین دوره مسابقات قرآن شکوفه‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه 22 شهریورماه با رقابت پسران در رشته‌های حفظ کل، حفظ 20 جزء، ترتیل، قرائت و اذان در شهرستان کرج آغاز شد و 25 شهریورماه نیز این مسابقات در بخش دختران آغاز شد که روز گذشته 28شهریورماه به کار خود پایان داد.

9 نماینده دختر خراسان رضوی در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند که در رشته قرائت فاطمه احمدی و زینب ضیاء دوست، هر دو از سبزوار به ترتیب حائز رتبه نخست و شایسته تقدیر شناخته شدند.

همچنین رؤیا فضائلی رتبه سوم حفظ 20 جزء و ریحانه هادی زاده، رتبه چهارم ترتیل را به‌ دست آوردند که این دو قاری از مشهد در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند.

یادآور می شود، سی‌و‌ششمین دوره مسابقات قرآن شکوفه‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه روز گذشته، 28 شهریورماه در دشت بهشت شهرستان کرج به کار خود پایان داد که امروز ساعت 14.30 مراسم استقبال از این متسابقان در فرودگاه مشهد برگزار خواهد شد.

captcha