کد خبر: 1452901
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸

شرکت ۴۵۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های لرستان در طرح ضیافت اندیشه

گروه اندیشه: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های لرستان از شرکت ۴۵۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های استان در طرح ضیافت اندیشه خبر داد.

حجت‎الاسلام مهدی مستأجران، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با بیان این‌که  ثمره ارتباط اساتید با یکدیگر آرامش در دانشگاه‎هاست، اظهار کرد: طرح ضیافت اندیشه دانشگاه‎های لرستان با شرکت 450 استاد عضو هیئت علمی طی شهریورماه جاری برگزار شد.

وی با اشاره به این‌که اولین دوره این طرح مصادف با ماه مبارک رمضان بود، بیان کرد: هدف از برگزاری این طرح ارتقای سطح معرفتی، علمی، فرهنگی و... دانشگاه‎هاست تا در کنار آن ارتباط اساتید با یکدیگر بیشتر شود.

حجت‌الاسلام مستاجران با اشاره به این‌که این طرح در سه قالب کلاس‎های آموزشی، کارگاه آموزشی و جلسات هم‎اندیشی برگزار شد، اضافه کرد: با این طرح همه اساتید در یک کلاس حاضر شده و دیدگاه آن‌ها به یکدیگر نزدیک‎تر می‎شود و ثمره این ارتباط، دانشگاهی آرام است.

captcha