کد خبر: 1453192
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲
در قالب همایشی؛

بانوان بروجردی با «نقش زنان در ولایت‌مداری» آشنا می‌شوند

گروه اجتماعی: در قالب همایش بزرگ «بانوان ولایی» که هم‌زمان با دهه ولایت در بروجرد برگزار می‌شود بانوان با نقش زنان در ولایت‌مداری آشنا می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام رضا گودرزی، رئیس اداره اوقاف وامور خیریه بروجرد سه‌شنبه، یکم مهر در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه‌های دهه ولایت از برگزاری همایش بزرگ «بانوان ولایی» هم‌زمان با دهه ولایت در بروجرد خبرداد و افزود: همایش بانوان و ولایت با حضور بانوان فرهیخته و فعالان مؤسسات قرآنی و دینی شهرستان بروجرد در امام‌زاده قاسم(ع) برگزار می شود.

وی بیان کرد: در این همایش برنامه‌هایی نظیر مسابقات فرهنگی، مولودی‌خوانی، قرائت خطبه غدیر، سخنرانی، شعرخوانی و برنامه‌های دیگری اجرا خواهد شد.

حجت‌الاسلام گودرزی با بیان این‌که این همایش سومین سالی است که در بروجرد برگزار می‌شود، اضافه کرد: در این همایش برنامه‌هایی نظیر معرفی شخصیت امیرالمومنین(ع) و نقش زنان در ولایت‌مداری اجرا می‌شود.

رئیس اداره اوقاف وامور خیریه بروجرد اظهارکرد: همچنین همایش بزرگ عید ولایت نیزدر روز عید غدیرخم در امام‌زاده جعفر(ع) برگزار می‌شود .

وی تصریح کرد: در همین راستا بقاع متبرکه شهرستان بروجرد نیزبرای برپایی جشن‌های مختلف دهه ولایت در حال آماده سازی هستند که نخستین برنامه‌ها از 12 مهرماه در بروجرد آغاز می‌شود.

گودرزی در خاتمه با یادآوری این‌که 12 تا 22 مهر به‌مناسبت عید قربان تا غدیر به‌نام دهه ولایت نام‌گذاری شده است، گفت: 12 بقعه متبرکه شهرستان بروجرد در دهه ولایت میزبان مردم مؤمن و ولایی شهرستان بروجرد هستند که در این دهه هر روزجشن‌هایی برپا می‌شود.

captcha