کد خبر: 1454810
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴

پیوند پایدار در ازدواج با لحاظ کردن سیرت الهی به وجود می‌آید

گروه اجتماعی: پیوند محکم و پایدار در زندگی زناشویی با لحاظ کردن سیرت انسانی و الهی در ازدواج به وجود می‌آید، ما درک درستی از احکام اسلام در ازدواج نداریم و آرزو شدن ازدواج در بین جوانان موجب شده ما به شرایط فعلی برسیم که این تأخیر در ازدواج موجب فساد در جامعه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام سیدحسن آقامیری، استاد حوزه و دانشگاه یکشنبه، ششم مهرماه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد همدان گفت: در تعریف عشق باید گفت که فرد عاشق دیگران را به خود ترجیح می‌دهد و در این وادی با شکل‌گیری عشق انسانیت نیز متولد می‌شود.

وی افزود: شما جوانان امروز و پدران آینده هستید بنابرانی باید در انتخاب همسر با ملاک های درست عمل کنید، زیرا انسان در ازدواج دو انتخاب یکی همسری و دیگری مادری یا پدری دارد.

حجت‌الاسلام آقامیری بیان کرد: دیدگاه فرد از معیارهای یک ازدواج در این انتخاب تعیین‌ کننده است، زیبایی یکی از معیارهای معلوم در انتخاب همسر برای زنان و مردان است و ملاک زیبایی برای ما در روایات و احادیث در انتخاب همسر مشخص شده است و نباید در این مسیر تنها زیبایی‌ها ظاهر را در نظر بگیریم.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: باید برای زندگی عاشقانه در ازدواج باید عاقلانه برخورد شود و معیارهای اثرگذار در ماندگاری یک زندگی خوب مورد توجه باشد، زن و مرد وقتی در کنار هم آرامش داشته باشند امکانات و نیازها را با کمک یکدیگر تأمین خواهند کرد.

وی با بیان اینکه خانواده‌ای که با تکیه بر ظواهر بنا گذاشته می‌شود با کوچکترین مسأله و مشکلی فرو می‌ریزد، بیان کرد: ازدواج باید بر روی منطق و عقل استوار باشد و هرگاه سر‌رشته ازدواج به دست عقل و منطق داده شود ما شاهد بنیان‌های مبارکی خواهیم بود، خدمت بدون منت در خانواده محبت می‌آورد و این اصل باید ملاک رفتاری همسران در خانواده شود.

captcha