کد خبر: 1455625
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰

برپایی کارگاه آموزشی مدیران فرهنگی دانشگاه‌های پیام‌نور کشور در شیراز

گروه اجتماعی: کارگاه آموزشی مدیران فرهنگی دانشگاه‌های پیام‌نور کشور با موضوع کرسی‌های آزاداندیشی، نشریات دانشجویی و مسابقات فرهنگی به‌مدت دو روز در شیراز در حال برپایی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، کارگاه آموزشی مدیران فرهنگی دانشگاه‌های پیام‌نور کشور با موضوع کرسی‌های آزاداندیشی، نشریات دانشجویی و مسابقات فرهنگی به‌مدت دو روز و طی روزهای هفتم و هشتم مهر در شیراز در حال برپایی است.
مراسم افتتاحیه این کارگاه عصر دیروز، هفتم مهر در شیراز برگزار شد که در آن ابتدا سعید مظلومیان، رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس به بیان نکاتی پیرامون وضعیت فرهنگی در دانشگاه‌ها پرداخت.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب با درایت خاصی سال جاری را سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری کردند و ایشان فرهنگ را مهم‌تر از بحث اقتصادی دانستند؛ چرا که فرهنگ، روش زندگی و اندیشه انسان است و همه امور زندگی بشر، نشئت گرفته از مسائل فرهنگی است.
رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری و هزینه کردن در حوزه فرهنگ بسیار بجا و ضروری و مهم است.
وی همچنین با بیان اینکه گستردگی دانشگاه پیام‌نور موجب شده تا بیش از یک سوم جمعیت دانشجویی کشور در این دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، افزود: دانشجویان دانشگاه پیام‌نور بسیار علاقه‌مند و متقاضی فعالیت‌های فرهنگی هستند که امیدواریم بتوانیم ساز و کار و امکانات لازم را برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه فراهم کنیم.
مظلومیان همچنین خواستار دوری از اجرای برنامه‌های ظاهری و کم‌نتیجه در حوزه فرهنگ شد و اضافه کرد: باید به‌دنبال افزایش اثربخشی و کیفی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها باشیم.
بنا بر این گزارش، فاطمه رضایی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام‌نور کشور نیز در این مراسم، بر لزوم توسعه فعالیت‌های فرهنگی و بهبود کیفیت این فعالیت‌ها در دانشگاه‌ها از طریق برپایی چنین کارگاه‌هایی تأکید کرد.
وی موضوعات این همایش را بحث و تبادل نظر درباره مسائل فرهنگی و توجه به خواسته‌های مقام معظم رهبری در سال فرهنگ و مطالبه رهبر معظم انقلاب از دستگاه‌های فرهنگی عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه پیام‌نور کشور همچنین از استان فارس به‌عنوان یکی از استان‌های برتر فرهنگی کشور نام برد و یادآور شد: همکاران واحد فرهنگی دانشگاه پیام‌نور استان فارس در حوزه‌های فرهنگی به نحو مطلوب و چشمگیری با سازمان مرکزی همکاری دارند.
مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه‌های پیام‌نور کشور در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد مسئولان فرهنگی استان‌ها به‌عنوان سفیران عرصه فرهنگی بتوانند مشکلات حوزه فرهنگی را مرتفع سازند.

captcha