کد خبر: 1458679
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی همدان:

شبکه عظیم خادمان ولایت شبکه بزرگ تبیین فرهنگ دینی است

گروه اجتماعی: امروز شبکه عظیم خادمان ولایت یک شبکه بزرگ تبیین فرهنگ دینی است که منویات رهبر معظم انقلاب را محقق می‌کند‌، در این راستا اگر بتوانیم این فعالیت‌ها را به خوبی انجام دهیم بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام علی دشتکی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان عصر پنج شنبه، در همایش خادمان ولایت با حضور خادمان حرم اباعبدا.. الحسین‌(ع)، مبلغین، ذاکرین اهل بیت(ع) در حسینیه امام شهر همدان اظهار کرد:  امروز شبکه عظیم خادمان ولایت یک شبکه بزرگ تبیین فرهنگ دینی است که منویات رهبر معظم انقلاب را محقق می‌کند‌، در این راستا اگر بتوانیم این فعالیت‌ها را به خوبی انجام دهیم بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.

وی افزود: رویکرد تبلیغات اسلامی در دهه ولایت تبیین، تبلیغ و ترویج غدیر در سایه عظم ملی و وحدت اسلامی، ترویج سبک زندگی اسلامی‌، اخوت و برادری به عنوان یکی از عوامل اسلام و پیش برد اهداف، ترویج فضائل اخلاخی مبتنی بر ارزش‌های اسلام و بصیرت افزایی است.

حجت‌الاسلام علی دشتکی اضافه کرد: امروز به برکت ولایت، استکبار همیشه یک قدم عقب‌تر از ماست و همه این‌ها به برکت آگاهی رهبر معظم انقلاب است و باید در این مسیر جامعه را به سمت اندیشه‌محوری، قدرت و توان تحلیل هدایت کنیم تا در جنگ نرم با دشمن مقابله کنیم.

در ادامه آیت‌الله غیاث‌الدین طه محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان نیز بیان کرد: امروز مسئله امامت و ولایت از هر مسئله‌ای واجب‌تر است، از روزی که ما انقلاب کردیم در افغانستان 4 میلیون نفر کشته و در عراق 10میلیون نفر شدند،

وی عنوان کرد: امروز حکومت جمهوری اسلامی ایران حکومت علی‌(ع) است، 7 میلیارد بشر به دلیل نداشتن رهبر صالح و نداشتن پناهگاهی از قبیل امامت و ولایت مانند گله گوسفندی بدون چوپان هستند، که این امراز سراشیبی تند سقوط در جهنم  دردناک‌تر است.‌

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان خاطرنشان کرد: هر آنچه که به سعادت بشر کمک می‌کند، قرآن است، این دین کامل همه دستورات برای سعادت بشر را در خود دارد؛ و همه ما برای سعادت دنیا و آخرت وظیفه داریم به این دستورات عمل کنیم.

captcha