کد خبر: 1461750
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰
در سال گذشته؛

قریب دو هزار گفتمان دینی در خراسان رضوی برگزار شده است

گروه اجتماعی: هزار و ۸۴۵ گفتمان دینی جهت آشنایی بیشتر دانش‌آموزان خراسان رضوی با مسائل اعتقادی، تربیتی و اجتماعی در سال گذشته برگزار شده است.

حجت‌الاسلام عباسعلی فاطمی، کارشناس مسئول امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: هزار و ۸۴۵ گفتمان دینی جهت آشنایی بیشتر دانش‌آموزان خراسان رضوی با مسائل اعتقادی، تربیتی و اجتماعی در سال گذشته برگزار شده است.

کارشناس مسئول امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه این گفتمان‌ها برای 55 و 380 دانش‌آموز برگزار شده است، اظهار کرد: گفتمان‌های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بهره‌گیری از اساتید مجرب در قالب چهار گفتمان چهار جلسه‌ای برگزار شد.

وی، موضوعات اعتقادی، تربیتی و اجتماعی را محورهای این گفتمان برشمرد و بیان کرد: جهاد اقتصادی، زن و خانواده، آسیب‌های اجتماعی، عرفان و نحله‌های نوظهور، نماز، جوانان، فرهنگ، مناسبت‌های دینی و مهارت در زندگی از جمله موضوعات مورد توجه در این محورها به شمار می‌رود.

فاطمی بیان کرد: سال گذشته در کنار این گفتمان‌ها، دو طرح ویژه با عناوین گفتمان‌های عفاف و حجاب و زیارت اجرا شد که طبق برنامه‌ریزی‌ها امسال نیز ۲۰۰ گفتمان عفاف و حجاب در قالب این طرح اجرا خواهد شد.

وی از دستاوردهای این گفتمان‌ها در سال گذشته خبر داد و گفت: آشنایی دانش‌آموزان با مباحث معرفتی، همچنین ایجاد زمینه و بستر ارتباط عاطفی، کلامی و اعتقادی این دانش‌آموزان با مربیان و روحانیون پس از اتمام طرح از بزرگ‌ترین دستاوردهای ما در این گفتمان‌ها محسوب می‌شود.

captcha