کد خبر: 1463696
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵
۲۰ تا ۲۳ آبان؛

بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در اصفهان برگزار می‌شود

گروه فعالیتهای قرآنی: بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور ۲۰ تا ۲۳ آبان‌ماه با شرکت ۴۵۰ نفر، در رشته‌های مختلف قرآنی حفظ، قرائت، ترتیل، جزءخوانی، اذان و اقامه و رشته‌های هنری در اصفهان برگزار می‌شود.

مهدی یوسفی، رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان و دبیر علمی بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، گفت: بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور۲۰ تا ۲۳ آبان‌ماه با شرکت ۴۵۰ نفر، در رشته‌های مختلف قرآنی حفظ، قرائت، ترتیل، جزءخوانی، اذان و اقامه و رشته‌های هنری در اصفهان برگزار می‌شود.
یوسفی افزود: سالن‌های مورد نیاز برای برگزاری مسابقات، افتتاحیه و اختتامیه رزرو و آماده سازی شده‌اند، همچنین محل اسکان برای میهمانان این جشنواره در هتل‌های قدس، اصفهان و چهل پنجره در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: محل برگزاری این مسابقات برای آقایان در سالن شهید حمصیان دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان و برای بانوان در مجموعه فرهنگی استاد فرشچیان برگزار خواهد شد.
دبیر علمی جشنواره قرآن و عترت اظهار کرد: با توجه به آغاز ثبت نام، شرکت‌کنندگان در این مسابقات را حدود ۳۰۰ تا ۷۰۰ نفر از منتخبین کل دانشگاه‌های دولتی و آزاد سراسر کشور پیش‌بینی می‌کنیم که این شرکت‌کنندگان در شش رشته کتبی، شفاهی، ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری می‌باشند.
وی اضافه کرد: از جمله اقدامات دیگر دانشگاه پیام نور برای برگزاری این مسابقات، برگزاری جلسات متعدد برای تدوین دستورالعمل‌های داوری، شیوه‌های ارزیابی شرکت‌کنندگان و هماهنگی با داوران محترمی که قرار است در هر شش رشته این مسابقات حضور داشته باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: برگزاری مسابقات کشوری دانشجویان توسط دانشگاه پیام نور استان اصفهان افتخار بزرگی است که نصیب ما شده است و خدا را شاکریم که استان  پتانسیل و توامندی خیلی بالایی در برگزاری چنین همایش‌هایی داشته و دارد که امیدواریم به لطف خدا بتوانیم میزبان خوبی برای این مسابقات باشیم.

captcha