کد خبر: 1465926
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۶
به‌مناسبت ماه محرم؛

دانشنامه جامع «شهید بهشتی» در اصفهان تولید می‌شود

گروه اندیشه: مدیر خانه فرهنگ شهید بهشتی اصفهان گفت: ایجاد دانشنامه‌ای کامل و جامع از اعمال و تفکرات شهید بهشتی در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و دینی در دستور کار این خانه فرهنگ قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن هاشمی، مدیر خانه فرهنگ شهید بهشتی اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌‌(ایکنا) از اصفهان، گفت: بیشترین ضربه از ناحیه جهل وارد می‌شود و نشناختن سرمایه‎ها ضربه سنگینی به جامعه وارد می‌کند، باید معرفت نسبت به علما که سرمایه‎های جامعه هستند بیشتر شود تا به رفع خلأها کمک کند.

وی افزود: شهید بهشتی مقامی ارزشمند و از ارکان مهم جامعه اصفهان است به همین جهت این خانه فرهنگ به‌دنبال افزایش تفکرات شهید بهشتی در سطح جامعه است.

حجت‌الاسلام هاشمی اظهار کرد: ایجاد دانشنامه‌ای کامل و جامع از اعمال و تفکرات شهید بهشتی در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و دینی همزمان با دهه اول ماه محرم در دستور کار این خانه فرهنگ قرار گرفته است.

مدیرخانه فرهنگ شهید بهشتی در تشریح مهم‌ترین برنامه‌های خانه فرهنگ شهید بهشتی گفت: برگزاری کنگره‎های بزرگ و همایش‎های کشوری با محوریت شخصیت شهید بهشتی را مدنظر داریم که با همکاری سایر مجموعه‎های مرتبط برگزار می‎شود.

وی گفت: مدیریت نیاز به بازوهای شخصی و شخصیتی دارد زیرا این بازوان می‎توانند اهداف مغز متفکر را به عملی شدن نزدیک کنند.

captcha