کد خبر: 1473361
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

برگزاری مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن در شیراز

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ همزمان با سراسر کشور، مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان اوقاف در دو بخش بانوان و آقایان در شیراز در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیثم حسینی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، گفت: همزمان با سراسر کشور، مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان اوقاف در دو بخش بانوان و آقایان در شیراز در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه این مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مفاهیم و اذان برگزار می‌شود، افزود: از هفته گذشته این مسابقات در شیراز در حال برگزاری است.
حجت‌الاسلام حسینی ابراز کرد: در روز پنج‌شنبه، 22 آبان همزمان با سراسر کشور آزمون مفاهیم قرآن کریم با حضور یک هزار نفر در حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز برگزار شد.
معاون فرهنگی اوقاف فارس ادامه داد: همچنین مسابقات قرائت، ترتیل و حفظ بانوان شیرازی نیز روز گذشته با حضور 190 نیز در محل سالن عترت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس اجرا شد.
وی با بیان اینکه 26 آبان جاری نیز مسابقات بخش آقایان برگزار می‌شود، گفت: این مسابقات در دو رشته ترتیل و اذان از ساعت 15 در سالن عترت اداره‌کل اوقاف فارس برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی اوقاف فارس با اشاره به اینکه مسابقات زمینه ساز سربلندی ایران اسلامی و ترویج تبلیغ فرهنگ قرآن است، گفت: دوری از زشتی‌ها و رذائل اخلاقی، حرکت به طرف پویایی و رشد، رسیدن به مغفرت و عشق الهی، اقامه امر به معروف و نهی از منکر، ایجاد جامعه صالح و سالم قرآنی و برنده شدن ‌بین متقیان و خوبان و الگو شدن برای بشریت از اهداف و نتیجه‌های مهم رقابت‌های قرآنی است.

captcha