کد خبر: 1474555
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

جلسات هفتگی تفسیر قرآن ویژه اساتید دانشگاه آزاد مشهد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسات هفتگی تفسیر قرآن ویژه اساتید دانشگاه آزاداسلامی مشهد روزهای چهارشنبه در این دانشگاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام عبدالحسین سلطانی، قائم مقام دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به هفتگی بودن جلسات تفسیر قرآن در این دانشگاه گفت: این برنامه به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ویژه اساتید هیئت علمی، عصر روزهای چهارشنبه ساعت 18 در مجتمع فرهنگی این دانشگاه برگزار می‌شود.

سلطانی با بیان اینکه جلسات تفسیر قرآن از چهارشنبه هفته گذشته، 21 آبان‌ماه آغار شده است، ادامه داد: در این دوره از جلسات، 30 تن از اساتید رشته‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی مشهد حضور دارند.

قائم مقام دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، با اشاره به اینکه این سلسله جلسات در سال‌های گذشته هم برگزار شده است، یادآور شد: این جلسات هفتگی با حضور حجت‌الاسلام شیخ‌زاده، مدرس مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد به مدت یک ساعت برگزار می‌شود.

وی، محور این جلسات را تفسیر و تدبر در قرآن عنوان کرد و افزود: در این جلسات تفسیر ساختاری سوره‌های کوتاه جزء سی‌ام قرآن، تناسب آیات با یکدیگر و ارتباط آیات با کل سوره‌های قرآن مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سلطانی هدف تفسیر ساختاری سوره‌های قرآن را ارتباط‌شناسی آیات و سوره‌ها اعلام کرد و ادامه داد: تدبر در قرآن به شناخت جزئی آیات و در نهایت به ایجاد معرفت از کل سوره‌های قرآن منتهی می‌شود.

وی با اظهار نگرانی از خلأ موجود مباحث تفسیری قرآن در دانشگاه‌ها گفت: در محیط‌های دانشگاهی جای این‌گونه برنامه‌ها بسیار خالی است، پس با طراحی این قبیل برنامه‌ها در دانشگاه‌ها، اساتید هرچه بیشتر با موضوعات قرآنی آشنا شده و آ‌ن‌ها را در مباحث تدریسی و علمی خود انعکاس می‌دهند.

captcha