کد خبر: 1474765
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹
از سوی مدرسه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س)؛

فراخوان همایش علمی ـ پژوهشی «هنر زندگی قرآنی» اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: فراخوان همایش علمی ـ پژوهشی هنر زندگی قرآنی از سوی معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) مشهد اعلام شد.

فرزانه طالقانی، مسئول معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) مشهد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: فراخوان همایش علمی ـ پژوهشی هنر زندگی قرآنی از سوی معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) مشهد اعلام شده است که مهلت ارسال آثار تا دهم بهمن‌ماه خواهد بود.

وی با اعلام اینکه این همایش علمی ـ پژوهشی در سطح کشور فراخوان شده است، افزود: معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) افتخار دارد با هدف بررسی تطبیقی مهارت‌های ده‌گانه زندگی در تفاسیر شیعه و سنی و نیز تبیین، پژوهش و ترویج در ساحات مختلف مهارت‌های زندگی قرآنی، اقدام به برگزاری همایش علمی ـ پژوهشی «هنر زندگی قرآنی» کند.

مسئول معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) مشهد بیان کرد: از همه اساتید، پژوهشگران، صاحب‌نظران، ‌طلاب و سازمان‌های فعال در این حوزه دعوت می‌شود تا مقاله‌های خود را که دربرگیرنده یافته‌های جدید در ابعاد گوناگون این مهارت‌ها است برای این همایش ارسال کنند.

طالقانی به محورهای اصلی این فراخوان اشاره و بیان کرد: خدامحوری و خودآگاهی، مهارت تفکر خلاق و انتقادی، ارتباط مؤثر و روابط بین فردی، مهارت تصمیم‌گیری و حل مسئله و مهارت مقابله با استرس و هیجانات از جمله این محورها هستند.

وی از شرایط ارسال و پذیرش مقالات سخن گفت و ابراز کرد: از پژوهشگران دعوت می‌‌شود مقاله‌های خود را بر اساس قالب نگارش مقاله آماده و به همراه فایل مربوطه به دبیرخانه همایش ارسال کنند، مقاله‌ها باید حاصل پژوهش‌های اصیل در یکی از زمینه‌های همایش، غیرتکراری و دربرگیرنده نتایج تحقیقاتی نگارندگان باشد.

مسئول معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) مشهد با بیان اینکه پذیرش مقالات بر اساس نتایج داوری آن‌ها صورت می‌گیرد، ادامه داد: مقالات ارائه شده نباید قبلا در روزنامه، نشریه یا سایت اینترنتی ارائه شده باشد و مقالاتی که صرفا کپی از اینترنت باشند قابل قبول نخواهند بود.

وی با اشاره به ارسال فایل مقالات به پست الکترونیکی مدرسه علمیه اسلام شناسی، ابراز کرد: همچنین یک نسخه کپی حداقل در 15 صفحه A4 به دبیرخانه همایش به نشانی مشهد، چهارراه لشکر، امام خمینی 48، پلاک 866، طبقه اول، معاونت پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) ارسال شود.

طالقانی با بیان اینکه و مقاله‌های پذیرفته شده نهایی در مقاله‌ نامه همایش(کاغذی و الکترونیکی) منتشر خواهد شد، زمان نتایج داوری 22 بهمن‌ماه و برگزاری همایش در دهه فجر خواهد بود.

وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی مدرسه به نشانی www.Islamshenasi.ir مراجعه کرده و یا با تلفن دبیرخانه همایش 38525251 - 051 تماس گیرند.

captcha