کد خبر: 1475149
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

برگزاری دوره تدبر در قرآن ویژه مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزشی تدبر در قرآن کریم ویژه مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآنی استان چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

به‌ گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  روز گذشته ششمین جلسه از دوره آموزشی تدبر در قرآن کریم ویژه مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآنی استان چهارمحال و بختیاری در اداره تبلیغات و اسلامی این استان برگزار شد.

گفتنی است این دوره آموزشی به همت اتحادیه مؤسسات قرآنی استان و با همکاری دارالقرآن الکریم استان چهار و محال و بختیاری هر هفته سه‌شنبه‌ها دایر و مسعود داوری از پیشکسوتان قرآنی این استان به عنوان مدرس در این دوره حضور خواهد داشت.

بنا بر این گزارش آشنایی مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی استان چهار محال و بختیاری با محتوای سوره‌های قرآن کریم از مهم‌ترین اهداف برگزاری این دوره بوده و مورد استقبال مدیران مؤسسات قرار گرفته است.

این دوره تا پایان سال ادامه خواهد داشت و در هر هفته مفاهیم یک سوره مورد آموزش قرار می‌گیرد.

captcha