کد خبر: 1475642
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷
آیت‌الله ایمانی:

شرایط کشور را به نتیجه مذاکرات گره نزنیم/ تیم مذاکره‌کننده، فرزندان انقلابند

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به فرارسیدن ۳ آذر، پایان دور دوم مذاکرات هسته‌ای گفت: هر اتفاقی که در این زمینه رخ دهد اعم از توافق یا عدم توافق، نباید شرایط کشور را به این مسئله گره بزنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی،‌ نماینده ولی فقیه در استان فارس جمعه، 30 آبان در خطبه‌های نماز جمعه شیراز با اشاره به فرا رسیدن 3 آذر، پایان دور دوم مذاکرات هسته‌ای عنوان کرد: هر اتفاقی که در این زمینه رخ دهد اعم از توافق یا عدم توافق، تمدید یا عدم تمدید، نباید شرایط کشور را به این مسئله گره بزنیم یعنی نگوییم اگر مذاکرات موفق شد کشور ما بهشت برین می‌شود و اگر موفق نشد ما در مشکلات بیشتری گرفتار می‌شویم زیرا این مسائل برای کشور ما که 35 سال است با مشکلات و سختی‌هایی که استکبار جهانی برای ما ایجاد کرده، مقابله می‌کنیم مسئله تازه و خاصی نیست.

مذاکرت هسته‌ای، یک مبارزه است

وی مذاکرات هسته‌ای را همانند دیگر مذاکرات یک گفتمان سیاسی و دیپلماسی دانست که ادبیات و عرف خود را دارد و یک مبارزه است و ادامه داد: ممکن است در این مبارزه این کشور یا آن کشور پیروز شود اما اینکه ما بخواهیم فضاسازی کنیم و بگوییم همه چیز کشور تحت تأثیر مذاکره است، موفقیت و عدم موفقیت، محرومیت و عدم محرومیت، خوبی و بدی و... همه به این امر وابسته است این ایده و خواسته دشمن است. همانگونه که دشمن هم قبلاً اعلام کرده که اگر تحریم نبود ایران پای میز مذاکره نمی‌آمد.
آیت‌الله ایمانی بیان کرد: این دشمن می‌خواهد بگوید سرنوشت شما مردم به این مذاکره بسته است در حالی که این‌چنین نیست. البته بعضی رسانه‌های داخلی هم وابستگی خود را دارند و نشان می‌دهند و بلندگوی دیگران هستند برای القای این طرز تفکر.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر این مذاکرات تمام شد و ما توفیق پیدا کردیم برای ما نفع است چون تحریم‌های ظالمانه‌ای که برضد ما گذاشته بودند، برداشته می‌شود و به نفع دشمنان نیز هست. آنها در شرایط بحرانی اقتصادی و سیاسی هستند و به ایران اسلامی نیاز دارند، اما اگر مذاکرات به نتیجه نرسید ما به این نتیجه رسیده‌ایم که دنیا بفهمد و بداند که ایران اسلامی با واقع‌بینی و رعایت انصاف و عدل صادقانه در این توافق سهم خود را انجام داد اما استکبار حاضر نشد تمکین لازم را داشته باشد و از زیاده خواهی دست بردارد.

تیم مذاکره کننده مورد حمایت رهبری، دولت و قوای سه‌گانه است

وی با یادآوری اینکه تیم مذاکره‌کننده با اجازه رهبری و مورد حمایت رهبری و دولت و مجلس و قوه قضائیه و همه نخبگان هستند، گفت: مذاکره‌کنندگان فرزندان انقلابند آنها در صف مقدم مبارزه با دشمن دست و پنجه نرم می‌کنند و ما حمایت خود را اعلام می‌کنیم و برد آنها را برد نظام و ملت می‌دانیم و اگر هم موفق نشدند ما گروه خاصی را مقصر نمی‌دانیم.
آیت‌الله ایمانی ادامه داد: ما دولت و تیم مذاکره کننده و جناح خاصی را مقصر نمی‌دانیم و معتقدیم خوی استکباری و زیاده‌خواهی دشمن اجازه نداده درست تصمیم بگیرند و منافع طرفین را مدنظر بگیرند؛ لذا تیم مذاکره کننده مورد حمایت است چه موفق باشد و چه نباشد.

هدف اصلی استکبار جهت اثرگذاری در مذاکره، طرح فضای دو قطبی در کشور است
رئیس شورای فرهنگ عمومی فارس خاطرنشان کرد: هدف اصلی استکبار این است که از طریق مذاکره هسته‌ای بر مردم ما اثر گذارد و از عناصر داخلی استفاده کند و فضای دو قطبی بودن را در کشور مطرح کند و ما باید با هوشیاری به این ترفند دشمن جواب منفی بدهیم و همانند گذشته که همه توطئه‌های دشمن را خنثی کردیم این بار هم اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها و مطبوعات و فضاهای مجازی مواظب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند و فضای کشور را به آن سو که آنان دوست دارند، نبرند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن 5 آذر روز تاریخی پیام امام راحل در سال 58 مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین، گفت: رهبر معظم انقلاب با الهام از منویات امام راحل که بسیج یک نیروی نظامی صرف نیست و بسیج باید در همه صحنه‌ها حضور داشته باشد و بر همین اساس سازمان بسیج مستضعفین با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در همه عرصه‌هایی که رهبر معظم انقلاب اشاره کردند حضور پیدا کرد.
آیت‌الله ایمانی ایمانی با بیان اینکه امروز سازمان بسیج مستضعفین سازمان فراگیری است که تمام اهداف ملت ایران را در برگرفته و برای رسیدن به آن در حال تلاش است، گفت: یکی  از اقدامات مهم و اثرگذار و پایدار بسیج تشکیل حلقات صالحین است.

فعالیت 250 هزار حلقه صالحین در کشور

امام جمعه شیراز خاطرنشان کرد: امروز بسیج ما موفق شده 250 هزار حلقه در کشور ایجاد کند و بیش از 20 هزار  روحانی با این حلقات صالحین در ارتباطند و نخبگان و شخصیت‌های اثرگذار عرصه فرهنگ و هنر و دین با این مجموعه در تماس هستند و بحمد الهی در استان فارس هم بیش از 20 هزار حلقه از حلقات صالحین شکل گرفته است و این عنایت و لطف پروردگار عالم و دعای خیر امام زمان و تلاش مسئولان در سطح کشور و استان است و آنچنان که اطلاع داده‌اند در میان استانهای کشور فارس در این قسمت هم گوی سبقت را از دگران ربوده و پیشاپیش استان‌های دیگر به سمت تربیت چهره به چهره گام برداشته و می‌دارد.
وی نکته دیگر را در فعالیت‌های بسیج، اقتصاد مقاومتی که کمکی به دولت و کشور و اطاعت از رهبر معظم انقلاب است و گفت: در عرصه اقتصاد مقاومتی با همان سرمایه اندکی که در اختیار بسیج بوده سال گذشته بیش از 22هزار واحد شغلی ایجاد کرده‌اند و امسال بیش از 39 هزار واحد شغلی در دستور کار دارند که بیش از 20 هزار واحد آن محقق شده است و در استان فارس هم این کار با جدیت در حال پیگیری است و البته این حرکتی است که دولت باید با همه توان به سمت این حرکت بیاید و آن را تقویت کند و پرورش دهد و به سامان برساند.

سبک زندگی اسلامی، نیاز به اعتقادات صحیح دارد

منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با بیان اینکه سبک زندگی اسلامی احتیاج به اعتقادات درست و عمل صالح دارد،‌ گفت: این وعده الهی است که مؤمنینی که دارای عمل صالح هستند در قلب و دل مردم جا باز می‌کنند و مردم به سمت و سوی آنان می‌نگرند و آرزوی زندگی آنها می‌کنند.
وی اظهار کرد: ایمان و اعتقاد عمل صالح همراه آورده و عمل صالح زندگی خوب می‌آورد و این زندگی خوب مورد توجه دیگران قرار می‌گیرد.
آیت‌الله ایمانی با اشاره به اینکه امروز در کل و در مقیاس کلان وضعیت ایران به گونه‌ای است که همه مسلمانان جهان آرزو می‌کنند ای کاش ما هم مثل ایرانیان بودیم،‌ افزود: این نتیجه فداکاری و روحیه بسیجی و اخلاص در عمل و مقاومت و ایستادگی است که زندگی ما را اسلامی می‌سازد.

captcha