حجت الاسلام حسين سبحانی نيا، نماينده مردم نيشابور و عضو هيئت رئيسه مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی با اشاره به دليل ناميدن شعار سال از سوی مقام معظم رهبری، اظهار كرد: شعار سال كه بيشتر با توجه به مقتضيات موجود داخلی و بين المللی، به خصوص مسئله انتخابات كه در سال جاری پيش رو است كه نتيجه آن برای كشور خيلی مهم بوده هم در جهت تصبيت نظام و هم آرامش و سياست داخلی و خارجی بسيار امری مهم محسوب می شود، لذا بحث حماسه سياسی ناظر به اين امر مهم است.
وی در ادامه عنوان كرد: حماسه اقتصادی هم بحث شرايط اقتصادی كشور مانند تحريم ها و فشار ها و نقشی كه اين موضوع می تواند داشته باشد برای كشور برون رفتی از شرايط، با ريل گذاری هايی كه انجام گرفته اعم از مسائل اقتصادی،اشتغال، توليد، تامين نيازهای كشور و برون رفت از مسائل تحريمی و تلاش های مختلفی كه بايد انجام بگيرد لذا اين نيازبه يك همت همه جانبه دولت، مجلس و دستگاه های اجرايی دارد كه در قالب كه حماسه می تونه اين جواب بدهد.
حجت الاسلام سبحانی نيا تصريح كرد: مقام معظم رهبری با يك چنين نگاهی در دو بعد يا دو مسئله مهم را مورد نظر و توجه خود قرار داده اند كه اميدواريم بتوانيم به اين خواسته رهبری تحقق ببخشيم.
عضو هيئت رئيسه مجلس شورای اسلامی همچنين به شعار سال قبل نيز اشاره كرد و گفت: شعار سال گذشته چون شرايط خاص بود تحريم ها و فشار ها ما نتوانستيم به آن عمل بكنيم لذا اين بعد حماسه اقتصادی عملا در ادامه شعار سال گذشته است كه خلا های سال را پر بكنيم.