کد خبر: 2520614
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۴

برای تحقق شعار هفته ی سلامت امسال با قرآن مانوس شويد

امام جمعه بجستان پاسخ به نيازطبيعی انسان به آرامش را در قرآن و گرايش به دين بيان كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از ستاد خبری نخستين دوره مسابقات سراسری قرآن كريم كميته امداد امام خمينی(ره) در مشهد، حجه الاسلام ايزدی گفت: هر چه از دنيا و امور مادی آن فاصله ی بيشتری بگيريم و به خدا نزديك شويم از آرامش مطلوبی برخوردار و احساس نيازمندی كمتری به دنيا خواهيم داشت كه اين امر به مددجويان كميته امداد كمك خواهد كرد كه با انس با قرآن بر مشكلات موجودشان فائق آيند.
حجه الاسلام ايزدی با توجه به اينكه، يكی از روشهای تثبيت در جهان امروز تبليغ است، تصريح كرد: امروزه هر محصول تجاری را با تبليغ به جهان معرفی می كنند ما برای تثبيت و ترويج قرآن بايد از رسانه ها برای فرهنگ سازی،تبليغات و برنامه های تلويزيونی برای سنين و اقشار مختلف استفاده كنيم .
وی با بيان اينكه يكی از سه وظيفه ی مهم والدين آموزش قرآن است ، ادامه داد: برگزاری اين مسابقات توسط كميته امداد امام خمينی (ره) كه توجه كافی و وافی آنان به اين امر را می رساند جای قدردانی دارد.
خطيب جمعه بجستان، به قرار داشتن در آستانه هفته سلامت اشاره كرد و افزود: شكی نيست كه يكی از نكاتی كه امروزه همه ی مردم به آن نياز دارند آرامش روحی و روانی است كه آرامش انسان در پيوستگی و گرايش به دين و مباحث دينی انجام ميگيرد .
وی يادآور شد: با توجه به قرار داشتن در آستانه هفته ی سلامت ،برای ترويج فرهنگ قرآنی و تحقق شعار اين هفته با قرآن مانوس شويم چرا كه موارد علمی ثابت شده در قرآن آورده شده است.
امام جمعه شهرستان بجستان افزود: برای تاثيرگذاری بيشتر قرآن در مقاطع مختلف آموزشی ،بهتر است ساعات اوليه به اين مورد اختصاص داده شود.
شايان ذكر است نخستين دوره مسابقات قرآن كريم مجتمع های شبانه روزی كميته امداد امام خمينی(ره) از 28 تا 30 فروردين ماه سال جاری در مشهد برگزار می شود.
captcha