کد خبر: 2525759
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰

مجتمع امام خمينی(ره) از آثار نمايشی كودك و نوجوان حمايت می‌كند

مجتمع فرهنگی‌هنری امام‌خمينی(ره) از آثار نمايشی كودك و نوجوان با مضامين اخلاقی و سيره رضوی، حمايت می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی مجتمع فرهنگی هنری امام خمينی(ره) مدير مجتمع امام‌خمينی(ره) با اعلام اين خبر افزود: اين مجتمع در راستای ترويج فرهنگ و سيره رضوی و انتقال آموزه‌های اخلاقی و تربيتی به نسل امروز، از آثار نمايشی فاخر در حوزه كودك و نوجوان، حمايت مادی و معنوی می‌كند.
روح‌الله مهدی‌پناه گفت: مجتمع امام‌خمينی(ره) در سال‌های گذشته نيز با حمايت از چنين آثاری و با بهره‌گيری از پتانسيل مناسب موجود در تئاتر خراسان، مسير ارتقای جايگاه تئاتر فاخر كودك و نوجوان را پيموده و اكنون به يكی از قطب‌های توليد چنين آثاری در كشور بدل شده است.
مهدی‌پناه با اشاره به توليد چهار اثر نمايشی در سال گذشته و موفقيت‌های بی‌بديل در جشنواره‌های معتبر كشوری، افزود: در سال 92 نيز در همين مسير خواهيم بود و از تمامی فعالان اين عرصه دعوت به همكاری می‌نماييم.
مدير مجتمع امام‌خمينی(ره) تاكيد كرد: هنرمندان گران‌قدر شهرمان می‌توانند متون يا آثار توليدی نمايشی خود را تا 25 ارديبهشت برای ما ارسال نمايند تا مقدمات بررسی پيشنهاد آنان در كارگروه تخصصی تئاتر مجتمع امام خمينی(ره) فراهم آيد.
لازم به ذكر است؛ مجتمع فرهنگی‌هنری امام‌خمينی(ره)، وابسته به موسسه آفرينش‌های هنری آستان قدس رضوی، در خواجه‌ربيع 23 واقع شده است.
captcha