کد خبر: 2526186
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰

انتخابات شوراها از مظاهر مردم‌سالاری دينی است

گروه سياسی: رئيس مجمع نمايندگان استان اردبيل گفت: يكی از مظاهر مردم‌سالاری دينی و مشاركت فراگير ملت در صحنه‌های تصميم‌گيری، انتخابات شوراهاست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، كمال‌الدين پيرموذن، رئيس مجمع نمايندگان استان اردبيل دوشنبه، نهم ارديبهشت‌ماه در مراسم بزرگداشت روز ملی شوراها در مجتمع فدك اردبيل، اظهار كرد: يكی از مظاهر مردم‌سالاری دينی و مشاركت فراگير ملت در صحنه‌های تصميم‌گيری، انتخابات شوراهاست كه 24 خرداد ماه به مشاركت حداكثری مردم برای انتخابات شوراهای شهر و روستای قوی و برنامه‌ريز صورت می‌گيرد.
وی شكل‌گيری شوراها را يكی از اركان حاكم شدن دموكراسی واقعی در تاريخ جمهوری اسلامی ايران برشمرد و خاطرنشان كرد: ثمره اين حركت توجه به عمران و آبادانی بيشتر و در نتيجه نشاط اجتماعی بوده است.
نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شورای اسلامی با بيان اينكه در 24 خردادماه ملت ما با احساس تكليف به ادای دين در خلق حماسه سياسی با انتخاب بزرگ دست به كار ماندگار می‌زنند، يادآور شد: ما در حقيقت با حضور دشمن‌شكن خود در انتخابات پيش‌رو هم لبيكی واقعی به ندای رهبر فرزانه انقلاب خواهيم گفت و هم اعتلای مردم‌سالاری دينی را يك‌بار ديگر به جهانيان نشان می‌دهيم تا ثابت شود اين ملت 35 سال است كه مشق آزادگی و مرام آزاد زيستن دارد.
پيرموذن با قدردانی از همراهی استاندار اردبيل به عنوان محصول شورای شهر و همچنين زحمات قرآن‌نويس به عنوان رئيس شورای استان به عنوان دلسوز‌ترين و مردمی‌ترين نيروی شورا و به عنوان پدر شورای شهر و روستا گفت: بنده معتقدم بها دادن به نيكزاد‌ها غرور ملی و منطقه‌ای ما را اعتلا می‌بخشد چرا كه خود استاندار اردبيل نيز محصول شوراست كه توانسته عزت‌مندانه چهارسال با همراهی شورای شهر اردبيل در اين خطه در سمت شهرداری انجام وظيفه كند.
captcha