کد خبر: 2527360
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی ايران برای مسلمانان جهان راه‌گشا است

يكی از علمای حوزه‌ علميه نجف اظهار داشت: حضرت امام خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ايران برای مسلمانان جهان راه گشا و چراغ راهنما است و در همه اقشار ملل گوناگون تأثير شگرفی دارد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، شيخ محمد سعيد عميق در حاشيه تشرف شركت‌كنندگان اجلاس جهانی «علما و بيداری اسلامی» به حرم مطهر رضوی اظهارداشت: من از علمای نجف هستم و حالا كه در مشهد الرضا هستم، بايد از مسلمانان ايران تشكر كنم به خاطر كمك‌های بی‌دريغی كه به ما عراقی‌ها می‌كنند، بسياری از خدام امام رضا(ع) در نجف به زائران حرم امام علی(ع) كمك می‌كنند.
وی در ادامه گفت: به ياری آستان مقدس رضوی و مردم نوع‌دوست ايران، نجف اشرف و كربلای معلی رنگ و بوی خاصی گرفته و بسياری از مسلمانان عراقی سعی می‌كنند برای يك‌بار هم شده به حرم حضرت ثامن سفر كنند و از نزديك توصيفات مسافران را ببينند و از خادمان امام رضا(ع) و مجاوران اين حضرت تشكر كنند.
يادآور می‌شود؛ 450 نفر از علما مذاهب و فرق اسلامی و انديشمندان كشورهای غيراسلامی شركت كننده در اجلاس جهانی «علما و بيداری اسلامی» از 85 كشور دنيا ضمن تشرف به حرم مطهر و زيارت بارگاه منور حضرت رضا(ع) از گنجينه قرآن و نفايس و نمايشگاه دائمی آستان قدس رضوی بازديد كردند.
captcha