کد خبر: 2527570
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶
سليمانيان/ خبركلی

اختتاميه نخستين جشنواره مد و لباس ايرانی واسلامی خراسان رضوی

نخستين جشنواره مد و لباس ايرانی واسلامی خراسان رضوي با حضور مسئولين استانی و كشوری به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حميدرضا شاه آبادی معاون هنری وزير ارشاد، امروز 13 ارديبهشت ماه در اختتاميه نخستين جشنواره مد و لباس ايرانی واسلامی خراسان رضوی عنوان كرد: اين جشنواره يك حركت ملی و تاثير گذاری است كه در خراسان رضوی صورت گرفته و بايد اين حركت تداوم داشته باشد.
وی ادامه داد: مد ولباس اسلامی و ايرانی يك نياز دينی بومی است كه نمی تواند آن را تنها در يك نمايشگاه خلاصه كرد در واقعه فضای مد ولباس اين فضا را بر نمی‎تابد.
شاه آبادی بيان كرد: تك تك افرادی كه در زمينه طراحی و توليد مد و لباس فعاليت دارند بايد به نقش خود در اين عرصه آگاه باشند.
وی با بيان امروز ديگر لباس به عنوان پوششی برای محافظت از سرما و گرما و يك كالای اقتصادی به حساب نمی آيد افزود: امروزه پوشاك در جوامع به عنوان يك كالا فرهنگی و يك اثر هنری نگريسته می‎شود.
معاون هنری وزير ارشاد، تصريح كرد: بخش مهمی از اعتقادات و منديات يك فرد با نوع پوششی كه دارد مشخص و جايگاه و طبقه اجتماعی فرد نیز از نوع لباسی كه می‎پوشد نمايان است.
وی خاطر نشان كرد: آرستگی و آرسته پوشی يك نياز ضروری و فطری بشر است اين موضوعی است كه بايد به عنوان يك ماموريت جدی به آن نگريست.
در ادامه اين جلسه عفت شريعتی، مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان عنوان‌‎کرد:اميدواريم با برپايی اين گونه جشنواره ها و تداوم آن، احياء كنند مكتب فاطمی در جامعه باشيم .
وی تصريح كرد: فعاليت دائمی جشنواره كوثر با توجه به اين كه پايگاه با آن در مشهد مقدس است در جهت تحقق افزایش معرفتی و معنوی در عرصه اجتماع مخصوصا در مسائلی كه به زنان مربوط می شود قوت بخشی داشته باشيم.
مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان عنوان كرد : حضور زنان در اجتماع بايد همراه با آزرم و حفظ كرامت انسانی و اسلامی باشد و اين موضوع نبايد محدود يه يك نمايشگاه و يك زمان خاص مبدل شود.
وی در پایان خواستار دائمی شدن جشنواره كوثر و نمايشگاه مدو لباس اسلامی در خراسان رضوی شد.
در ادامه اين جشنواره علی اصغر رشيد معاون سياسی امنيتی خراسان رضوی بيان كرد: حضرت فاطمه (س) نمونه بارز يك زن نمونه و اسوه كامل نه نتها برای زنان بلكه برای مرد است.
وی با بيان اين كه اسوه های زيادی در زندگی برای انسان است اما همه آن ها اسوه های خوب نيستند تصريح كرد: نمونه خوب آن می توان به همسر فرعون اشاره كرد كه باتوجه به اين كه در كاخ فرعون زندگی می كرد جز زنان برتر عالم بود و نمونه بد آن می توانيم به همسران نوح و لوط اشاره كرد.
رشيد با اشاره به اين كه جشنواره مدو لباس اسلامی فرصت خوبی است تا در این اجماع ساختار و قالب يك زن مسلمان برای ساير زنان جامعه به عنوان یک الگوی کامل فراهم شود افزود : اميدواريم اين حركت در تمام عرصه ها و جنبه های ديگر حضرت فاطمه (س) و ابعاد مختلف آن حضرت مورد توجه قرار گیرد.
یاد آور می شود: در پایان مراسم از شیوا کامل نیا به عنوان بهترین طراح و بهترین طراحی چادر و فاطمه عسگری به عنوان بهترین طراحی مانتو برای مشاغل و زهرا محمدیان عنوان بهترین طرح مانتو را به خود اختصاص داد.
و همچنین از 11 نفر که در مسابقه پیامکی ادبی کوثر شرکت کرده بودند به قید قرعه جوایزی اهداء شد.
captcha