به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، مژگان محرم، عضو شورای سياستگذاری وزارت علوم، تحقيقات و فناوری در ششمين همايش ملی طب كلنگر كه در موضوع «درمان ديابت و فشار خون از ديدگاه طب كل نگر» جمعه، 20 ارديبهشتماه در سالن ساپكو شهر مشهد برگزار شد، با بيان اينكه دانشكده طب سنتی ـ اسلامی سال گذشته در شهر مشهد افتتاح شده است، اظهار كرد: كشور ايران قدمت بسياری در طب سنتی و اسلامی دارد، به ويژه اينكه استاد همه اطبا، حضرت رضا(ع) هم در اين شهر مقدس حضور دارند و طبالرضا(ع) نیز سرآمد تمام طبها در دنياست.
وی با اشاره به اينكه نياز است از همه انجمنها و مجمعهايی كه در زمينه طب سنتی ـ اسلامی فعاليت میكنند حمايت ويژه شود، ادامه داد: بايد كميسيون بهداشت و درمان در شورای شهر مشهد و تمام شهرهای ديگر تشكيل شود تا به شكل مستقيم از فعاليتهای درمانی در حوزه طب سنتی و اسلامی حمايت شود.
محرم با بيان اينكه درمان يكی از اساسیترين نيازهای بشری است، عنوان كرد: بايد در كنار توجه به طب سنتی به طب اسلامی كه همان طب ائمه(ع) است، توجه مضاعف و ويژه انجام شود زيرا مشاهده میكنيم در كشوری مانند هندوستان كه درصد بسيار كمی مسلمان دارد، رشته طب سنتی ـ اسلامی مدتهاست فعال بوده و تا دو سال قبل حدود 900 فارغالتحصيل داشته و اين در حالی است كه در كشور اسلامی ما به طب سنتی ـ اسلامی اين ميزان بها داده نمیشود.
عضو شورای سياستگذاری وزارت علوم، تحقيقات و فناوری خاطر نشان كرد: كسانی كه در مقوله سلامت جامعه در بعد روحی و جسمی تلاش میكنند، بايد به هر دو طب سنتی ـ اسلامی همزمان پرداخته و از آن بهره گيرند.