کد خبر: 2534456
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳

حماس بسيج همگانی برای دفاع از مسجدالاقصی را خوستار شد

گروه بين‌الملل: دولت منتخب فلسطين(حماس) ضمن هشدار نسبت به افزايش حملات شهرك‌نشينان صهيونيست به مسجدالاقصی، خيزش عمومی برای دفاع از نخستين قبله مسلمانان را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی«CPI»، «طاهر نونو»، سخنگوی دولت منتخب فلسطين در نوار غزه(حماس) با اشاره به يورش شهرك‌نشينان صهيونيست به مسجدالاقصی، بسيج همگانی برای حمايت از مسجدالاقصی در مقابل تعرضات مكرر شهرك‌نشينان صهيونيست و طرح‌های رژيم صهيونيستی برای يهودی‌سازی اين مسجد و تقسيم آن ميان مسلمانان و يهوديان را خواستار شد.
سخنگوی دولت فلسطين ديروز پنجشنبه، 26 ارديبهشت‌ماه در اظهاراتی بر روی صفحه شخصی خود در فيسبوك تاكيد كرد: ما از همه اقشار ملت فلسطين می‌خواهيم كه برای دفاع از مسجد‌الاقصی در مقابل طرح‌های جنايتكارانه رژيم صهيونيستی به پاخيزند.
وی ادامه داد: رژيم صهيوينستی قصد دارد تا با طرح‌های جديد، شرايط مطلوب و دلخواه خود را بر اين مسجد تحميل كند و طرح تقسيم زمانی و مكانی آن و يهودی‌سازی تدريجی آن را به اجرا درآورد.
طاهر نونو در پايان از امت اسلامی و عربی دعوت كرد كه به وظايف و مسئوليت‌های خود در قبال دفاع از مسجد‌الاقصی در مقابل طرح‌های يهودی‌سازی رژيم صهيونيستی عمل كنند.
همچنين به دنبال يورش شهرك‌نشينان صهيونيست به مسجدالاقصی، اتحاديه عرب نيز ديروز، اين اقدام را به شدت محكوم و اعلام كرد: اين اتحاديه بارها نسبت به تكرار تعرضات صهيونيست‌ها به مسجد‌الاقصی هشدار داده است.
اتحاديه عرب در بيانيه خود مسئوليت كامل عواقب و پيامدهای ورود شهرك‌نشنيان تندرو يهودی به مسجد‌الاقصی كه به كلی قوانين و معاهدات بين‌المللی را نقض و زمينه را برای بروز جنگ دينی در منطقه خاورميانه فراهم می‌كند، متوجه رژيم صهيونيستی دانست چراكه اين رژيم هم‌اكنون قدس را به اشغال خود درآورده است.
captcha