کد خبر: 2537675
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۳

تشرف هيات رسانه‌ای پاكستان به حرم مطهر رضوی

هيات رسانه‌ای پاكستان كه متشكل از هشت نفر از مديران، سردبيران و خبرنگاران رسانه‌های گروهی مهم پاكستان بودند در سفر دو روزه به حرم طهر رضوی مشرف شدند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، سردبير روزنامه «نئی باب» در حاشيه تشرف هيات رسانه‌ای پاكستان به حرم مطهر رضوی، گفت: پژوهش‌ در خصوص اسلام نياز امروز جامعه است و بايستی قرآن‌شناسی و خداشناسی سرلوحه‌ی امور قرار گيرد.
«عطا الرحمن» در خصوص كتاب«المعجم فی فقه لغة القرآن و سر بلاغته» كه توسط بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی منتشر شده است، گفت: اين كتاب بسيار جامع است و نياز جامعه‌ی اسلامی كنونی داشتن و گسترش موسساتی برای نشر دين مبين اسلام نظير بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی است.
وی در خصوص دستاوردهای و فعاليت‌های علمی و پژوهشی آستان قدس رضوی گفت: اين فعاليت‌های جامع و گسترده باعث تحصيل و آموزش مسلمانان می‌شود، زيرا قران كتابی است كه مسلمانان را با هم متحد می‌كند و در نتيجه آستان قدس رضوی به عنوان نهادی دينی و فرهنگی در جهت اتحاد مسلمانان جهان گامی بلند برداشته است.
يادآور می‌شود؛ اين گروه پس از تشرف به حرم مطهر حضرت رضا(ع) از بنياد پژوهش‌های اسلامی، سازمان كتابخانه‌ها، موزه‌ها و مركز اسناد آستان قدس رضوی و مركز همايش‌ها و نمايشگاه‌های آستان قدس رضوی بازديد كردند.
captcha