کد خبر: 2538983
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸

افراط و تفريط دو آسيب بزرگ عرصه انتخابات است

گروه حوزه‎های علميه: مدير حوزه‎های علميه خواهران كشور افراط و تفريط در انتخابات را يكی از بزرگترين آسيب‎های اين عرصه ذكر كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) حجت‌الاسلام والمسلمين محمودرضا جمشيدی، مدير حوزه‌های علميه خواهران 5 خردادماه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: رعايت اخلاق شامل عمل به دستورات اسلامی در همه عرصه‌ها می‌شود و اخلاق بايد در همه آداب و سنن و رفتار حاكم باشد.
وی با بيان اينكه اخلاق انتخاباتی از زندگی افراد جدا نيست، اضافه كرد: همان گونه كه در زندگی فردی توهين به مومن بسيار بد تلقی شده است در زندگی اجتماعی هم همين گونه است.
مدير حوزه‌های علميه خواهران كشور با بيان اينكه اسرار زندگی افراد را حتی در صورت صحت نبايد افشا كرد، ادامه داد: اين در حالی است كه بسياری از مسائل كه در مورد افراد مطرح می‌شود، كذب است.
وی با بيان اينكه اخلاق اجتماعی از اخلاق فردی جدا نيست، گفت: بسياری از آسيب‌هايی كه متوجه جامعه می‌شود، به دليل اخلاقی است كه بايد به عنوان فريضه ديده شود، اما مستحب تلقی می‌شود.
حجت‌الاسلام و المسلمين جمشيدی با بيان اينكه هر كس هر چه می‌داند بايد به مرجع قانونی بگويد افزود: در طوفان تبليغات نبايد به مسائل شخصی بپردازيم بلكه بايد نسبت به برنامه‌ها و افكاری كه ارائه می‌شود، دقت شود، زيرا برخی افراد وارد ميدانی می‌شوند كه اطلاعی از آن ندارند و انحراف از همين جا آغاز می‌شود.
مدير حوزه‌های علميه خواهران كشور اظهار داشت: اگر اخلاق انتخاباتی به درستی عمل شود، نتيجه خوبی حاصل خواهد شد و شرايط خوبی بر كشور حاكم می‌شود.
وی با بيان اينكه در داوری نسبت به افراد بايد از دايره انصاف خارج نشويم، افزود: گاهی برخی افراد و جريان‌ها خود را حق مطلق می‌دانند و افراط و تفريط می‌كنند و ديگران را محكوم به طرد و برخورد می‌دانند.
حجت‌الاسلام والمسلمين جمشيدی گفت: بايد در داوری انصاف داشته باشيم و در طرفداری و عدم طرفداری دچار افراط و تفريط نشويم تا تبديل به پلی برای صعود ديگران و سقوط خودمان نشويم.
captcha