کد خبر: 2540338
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵

مسئله مهم در امر انتخابات، حفظ كرامت انسانی است

گروه سياسي: كانديداها مي‌توانند در برنامه‌های صدا و سيما كه همه مردم به آنها دسترسی دارند، واقعيت‌ها را مطرح كنند و باید ضمن حفظ كرامت انسانی، از هر گونه تحريك كه فضا را ملتهب مي‌كند، اجتناب ورزند.

محمدجواد كاشفی، قاری كشوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآنی(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با اشاره به اينكه ما در حكومت اسلامی زندگی می‌كنيم و بايد پايبند به قانون اساسی باشيم، گفت: نامزدهاي انتخاباتي بايد با برنامه‌ريزی مشخص و در شأن حكومت اسلامی به تبليغ و معرفی خود بپردازند.
وي افزود: رسيدن به مسئوليت از طريق اتهام‌زنی و تخريب ديگران شيوه صحيحی نيست و قطعا جامعه اسلامی اقتضا می‌كند كه در انتخابات و تبليغات نيز اخلاق اسلامی رعايت شود.
اين قاري كشوري ادامه داد: همچنين نامزدها در مدت تبلیغات خود، قول و وعده‌‌هایي كه می‌دهند بايد قابل انجام و اجرا باشد زیرا فرد كانديدا ضامن وعده‌هايش بوده تا مردم با كارشناسی و بررسی هر نامزد ايده‌آل و اصلح خود را انتخاب كنند.
كاشفي با ذكر اينكه كانديداهای رياست جمهوری با صداقت، راستگويی و جدا از جنجال به تبليغات بپردازند و جلسات مباحث آن‌ها به دور از ظاهرنمايی باشد، اظهار كرد: كانديداها در تبليغات خود بايد تنها به دنبال ارائه برنامه‌ها، ديدگاه‌ها و توانمندی‌های خود باشند و حاميان آن‌ها نیز از هر نوع حركت و اقدامی در جهت تخريب ديگران اجتناب ورزند.
وي ادامه داد: تبليغات كانديداها بايد بيانگر اين باشد كه شيفته قدرت نيستند بلكه به دنبال خدمت و كمك كردن به جامعه هستند و می‌خواهند به پيشرفت جامعه و گره‌گشايی از مشكلات مردم و جامعه دينی بپردازند.
اين قاری كشوری اظهار كرد: افشاگری زمانی كه كانديدا مقابل طرح و راهكارهايش قانونمند نباشد و با افشاء اين طرح حق برملا شود، صحيح است، اما اگر اين افشاگری به سمت و سوی نقاط ضعف و نيات تخريب كانديداي مقابل پيش رود، از لحاظ اسلامی و مذهبی قابل قبول نيست.
كاشفی كرامت انسانی در انتخابات را مسئله مهم بيان كرد و افزود: برنامه‌های صدا و سيما براي تبليغ كانديداها مناسب و كافی است و زمان قابل توجهی را برای هر يك از كانديداها منظور كرده است.
وي با اشاره به اينكه اگر هدف از تبليغات اين است كه مردم با كانديداها، برنامه‌ها و ديدگاه‌های آنها آشنا شوند، برنامه‌های صدا و سيما كه همه مردم به آنها دسترسی دارند، بسيار مناسب و كافی خواهد بود، بيان كرد: كانديداها می توانند از ظرفيت به وجود آمده، واقعيت‌ها را مطرح كنند و با حفظ كرامت انسانی، از هرگونه بيانيه‌های تحريك كه فضا را ملتهب كند، بپرهيزند.
اين قاري كشوري تصريح كرد: پوسترها و ستادهايی كه هزينه‌بر است، تأثيری ندارد و به نظر می‌رسد برنامه‌های رسانه ملی برای انتخابات بيشترين تأثير را در بين مردم خواهد داشت.
كاشفي در پایان خاطرنشان كرد: مردم می‌توانند به اصول و مواردی كه رهبر معظم انقلاب به آن تأكيد دارند توجه كنند تا در آينده شاهد روی کارآمدن رئيس جمهور اصلحی باشيم.
captcha