به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجتالاسلام حسن صادقینسب، امام جمعه گناباد، 17 خردادماه در خطبه اول نماز جمعه گناباد، گفت: ملت ايران بايد قدردان زحمات امام(ره) و قدردان نظام اسلامی باشند و فراموش نكنند كه قبل از انقلاب اسلامی چه وضعيتی داشتيم به گونهای که كفار بر ما مسلط شده، آمريكائيها مقدرات كشور را در اختيار گرفته و فساد، فحشا و قمار در كشور رواج داشت.
وی با عنوان اينكه قبل از انقلاب منابع كشور به غارت میرفت، شهر و روستای آبادی نداشتیم یعنی محروميت در همه جا وجود داشت، تأكيد كرد: امام خمينی(ره) با اقتدای به جدّش، قيام و دست استكبار و عواملش را قطع كرد و اسلام را به حاكميت رساند.
امام جمعه گناباد گفت: امام خمينی(ره) به تأسی از پيامبر اسلام(ص)، قرآن و اهل بيت(ع) را از غربت خارج كرد و استقلال و عزت را به كشور بازگرداند.
وی با برشمردن برخی از فرازهای خطبه 26 نهجالبلاغه به گزارشی از اوضاع فرهنگی، سياسی، اجتماعی و اقتصادی جزيرةالعرب قبل از بعثت پيامبر اعظم(ص) پرداخت و اظهار کرد: حضرت امير(ع) میفرمايد: خداوند پيامبر را مبعوث كرد تا بيمدهنده برای جهانيان باشد، به مردم انذار كند كه اگر بتپرستی كنند، اگر كفران نعمتهای الهی كنند، اگر ظلم و ستم و خونريزی كنند و اگر معصيت كنند سرانجامی سخت و عذابهای دردناك در انتظار آنهاست.
وی ادامه داد: حضرت علی(ع) در ادامه اعلام میكنند كه پيامبر(ص) امين وحی خدا بود حقيقتا دستورات نازل شده را بدون كم و كاست ابلاغ فرمود، در حالی كه شما ای مردم عرب دارای بدترين دين بوديد، بت میپرستيديد، مجسمهای را به دست خود میساختيد و آن را خدای خود دانسته و عبادت میكرديد. آبهای گل آلود نوشيده و غذای درشت و ناگوار میخورديد، خون همديگر را میریختيد جنگهای چهل ساله و صد ساله وجود داشت.
امام جمعه گناباد اضافه كرد: حضرت علی(ع) در اين خطبه میخواستند بفهمانند كه مردم قدر زحمات پيامبر(ص) و دين اسلام را بدانند، كفران نكنند و فراموش نكنند چه وضعيتی داشتند.
حجتالاسلام صادقینسب در خطبه دوم نماز جمعه گناباد با اشاره به در پيش بودن انتخابات شوراهای اسلامی با تقدير از شوراهای اسلامی شهر و روستا، شهرداران و دهياران اين شهرستان، گفت: حقيقتا اين افراد چند سال است برای رفع مشكلات و حل و فصل و پيگيری مراجعات مردم خالصانه تلاش میكنند.
وی با بيان اينكه اگرچه انتخابات رياست جمهوری اهميت زيادی دارد اما نبايد از مسئله مهم انتخابات شوراهای اسلامی فراموش كنيم، افزود: شوراهای اسلامی مظهر حضور مردم در مديريت كشور و سپردن سرنوشت شهرها و روستاها به خود مردم است كه هم رایدهندگان بايد دقت كنند بهترين را برگزينند و هم آنها كه رای میآورند كمر خدمت را ببندند.