کد خبر: 2552525
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵

ثبت 14 هزار و 981 بار ختم قرآن در طرح «ختم قرآن كريم»

گروه فعاليت‌های قرآنی: در طرح «ختم قرآن كريم» كه از مبعث حضرت رسول اكرم(ص) آغاز و تا روز ولادت حضرت مهدی(عج) ادامه داشت، 14 هزار و 981 بار ختم قرآن توسط سامانه پيامكی روابط عمومی شبكه شبكه قرآن و معارف سيما به ثبت رسيده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی شبكه قرآن و معارف سيما، طرح ختم جمعی قرآن كريم همزمان با سالروز مبعث حضرت رسول اكرم(ص) به همت شبكه قرآن و معارف سيما آغاز و تا ولادت حضرت مهدی (عج) و نيمه شعبان ادامه داشت.
براساس اين گزارش، براساس آمار به ثبت رسيده در سامانه پيامكی روابط عمومی شبكه قرآن و معارف سيما، با پايان يافتن اين طرح، قرآن كريم 14 هزار 981 بار توسط مخاطبان شبكه قرآن و معارف سيما ختم شده است.
در اين طرح كه با هدف فرهنگ‌سازی و تشويق مخاطبان شبكه قرآن و معارف سيما به ختم جمعی قرآن راه‌اندازی شده بود، عليرغم اختلالات به وجود آمده در سيستم‌های پيامكی طی روزهای 23 ، 24 و 25 خرداد‌ماه، 263 هزار و 526 نفر در اين طرح شركت كردند كه 14 هزار 981 بار قرآن كريم توسط اين مخاطبان ختم شد.
يادآور می‌شود، ميانگين صفحات قرائت شده توسط افراد حدود 35 صحفه است كه در اين ميان 46 هزار و 830 نفر بيش از يك بار قرآن را به طور جمعی ختم كردند.
captcha