به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت السلام سيد محمود مرويان حسينی، مدير كل سازمان تبليغات اسلامی خراسان رضوی، 12 تيرماه در همايش تقدير از خادمان محرم، صفر و ايام فاطميه که با حضور مبلغان دينی اعزامی به شهرستانهای خراسانرضوی در ماه رمضان در سالن اجتماعات سازمان تبليغات خراسان رضوی برگزار شد، اظهار كرد: نخبگان و پيشكسوتان هئيت های مذهبی تا كنون خير انديش و خدمت كننده به دستگاه اهل بيت(ع) بوده اند.
وی ادامه داد: ستاد ساماندهی به شئونات فرهنگی و مناسبت های مذهبی كه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب با حضور دستگاه های مختلف و نهادهای مردمی شكل گرفته منشا خدمت رسانی فرهنگی و گسترش اخلاق و فضيلت در مناسبت ها شده است.
وی با اشاره به اين مطلب كه دفاع از انقلاب اسلامی ايران با محبت به اهل بيت(ع) همراه بوده است، گفت: در طول سال های دفاع مقدس اين آثار قابل مشاهده بوده است چرا كه بزرگترين سرمايه اجتماعی ـ تاريخی اين مرزو بوم مودت و محبت اهل بيت(ع) و پيامبر(ص) بوده است.
حجت الاسلام مرويان حسينی شورانگيزترين حماسه های تاريخی را در سايه محبت اهل بيت(ع) در طول قرنها در اين كشور دانست و عنوان كرد: اين محبت به اهل بيت(ع) نشات گرفته از آئين آسمانی و توحيدی اسلام است.
مدير كل سازمان تبليغات اسلامی خراسان رضوی بيان كرد: مهم ترين سرمايه اجتماعی عشق و محبت اهل بيت(ع) است و اين عشق در دنيا گسترده خواهد شد.