کد خبر: 2556461
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶

زيارتی بودن مشهد نبايد باعث روزه خواری افراد شود

گروه سياسی :امام جمعه مشهد با بيان اين كه ماه مبارك رمضان نمايشگاهی برای زندگی در زير سايه خداوند است، گفت: زيارتی بودن اين شهر نبايد باعث روزه خواری افراد شود.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآنی(ايكنا)، شعبه خراسان رضوی آيت الله سيد احمد علم الهدی در خطبه‌های عبادی سياسی نماز جمعه اين هفته مشهد كه با حضور خيل عظيم زائران و مجاوران بارگاه منور و ملكوتی امام رضا(ع) در رواق بزرگ امام خمينی(ره) برگزار شد، با بيان اين كه نظام زندگی مردم در ماه رمضان متحول می‌شود اظهار كرد: در ماه رمضان زندگی بايد رنگ خدايی پيدا كند.
وی با تاكيد بر اين كه مسئولان اجرايی بايد در ايام ماه مبارك رمضان جلوی روزه‌خواری را بگيرند، ادامه داد: در همين راستا در و ديوار شهرمان نبايد مظهر بی عفتی و بی حجابی و منكرات در ايام ماه مبارك رمضان باشد .
عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: مسئولان بايد خود را مكلف به جلوگيری از ظهور مظاهر خودنمايی و روزه خواری در ايام ماه رمضان كنند.
وی متذكر شد: وجود مراكز تفريحی و رستوران‌ها نبايد در اين ماه به صورت علنی سرويس‌دهی كنند و ضرورتی نيز برای باز بودن اين گونه مراكز وجود ندارد.
آيت الله علم الهدی با تاكيد بر اين كه از نيروی انتظامی و اداره اماكن می‌خواهم با تمامی مظاهر روزه‌خواری در اماكن شهر برخورد كند عنوان كرد: منكرات شرعيه حداقل در ماه رمضان نبايد نمود پيدا كند.
وی همچنين به حوادث اخير مصر اشاره كرد و بيان داشت: مردم مصر به سراغ نظام دينی رفتند و به اخوان‌المسلمين روی آوردند و رای خود را به يك حزب اسلامی دادند اما اين حزب اسلامی خلاف كرد و اصول را زير پا گذاشت.
امام جمعه مشهد با بيان اين كه تز اصلی اخوان‌المسلمين اين بود كه خود را داعيه دار اسلام می‌دانست، ادامه داد: حركتی كه سلفی‌ها در جريان شهادت شهيد شحاته انجام دادند، پيش از اين اجلاسی در مورد وهابيت برگزار شده بود كه حضور مرسی در اين اجلاس چراغ سبزی به جريان‌های سلفی برای دست زدن به چنين اقدامی به حساب می‌آمد.
وی با اشاره به حركت جوانان مصری در پايين آوردن پرچم اسرائيل و به آتش كشيدن لوله‌های گاز اين كشور به اسرائيل ابراز كرد: با اين حال مرسی بار ديگر اين لوله‌های گاز به اسرائيل را متصل كرد.
آيت الله علم الهدی به ارتباط مرسی با مرتجعين منطقه گفت: او 11 ميليون رای داشت اما جمعيت بسيار بيشتری در خيابان‌ها ريختند و بر عليه مرسی شعار دادند.
وی تاكيد كرد: اتفاقات اخير مصر درس عبرتی برای همه دولت‌مردان و سياست‌گذارانی است كه در نظام ما مسئوليت‌ها را برعهده می‌گيرند و اين اتفاقات نشان داد مردم عدول از اصول را نمی‌پذيرند.
امام جمعه مشهد خاطرنشان كرد: آمريكا در حال مسلط شدن بر مصر است و آينده خوبی برای اين كشوروجود ندارد.
captcha