کد خبر: 2557304
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵

مسجد جامع ايزدی نوقاب گناباد غبارروبی شد

گروه اجتماعي: همزمان با دهه نكوداشت و بهداشت مساجد، مسجد جامع ايزدی نوقاب گناباد به صورت نمادين با حضور مسئولان اين شهرستان غبارروبی شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، مراسم غبارروبی مسجد جامع ايزدی نوقاب گناباد، 15 تيرماه همراه با قرائت شعر در خصوص مسجد، به صورت نمادين با حضور امام جمعه، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان، حجت‌الاسلام حسين رازي، مسئول امور مساجد شهرستان، تعدادی از مسئولان ادارات و هيئت امناء و نمازگزاران اين مسجد جامع برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمدرضا رحمانی، رئيس اداره تبليغات اسلامی گناباد در اين مراسم با عنوان اينكه مراسم غباروبی به صورت نمادين هر سال توسط اداره تبليغات اسلامی و امور مساجد در تعدادی از مساجد با حضور مسئولان انجام می‌شود، افزود: امسال بر اساس هماهنگی و تصميم‌های گرفته شده در جلسات مقرر شد اين مراسم با همكاری هيئت امناء مسجد ايزدی نوقاب برگزار شود.
وی افزود: هر چند در تمام سال هيئت امناء مساجد شهرستان در جهت آماده بودن مسجد برای نمازگزاران تلاش می‌كنند ولی در دهه نكوداشت و تكريم مساجد، غبارروبی، شستن و نظافت فرش‌ها، موكت‌ها، پرده‌ها، مرمت و نظافت كفشداری و سرويس‌های بهداشتی، توجه به زيبايی مساجد، رنگ‌آميزی، جمع‌آوری پرده‌ها و پوسترهای زايد، بازنگری در نور، شرايط تهويه، تأمين سيلندرهای ايمنی، بازنگری و بهسازی آبدارخانه مورد توجه بيشتری قرار می‌گيرد.
حجت‎الاسلام رحمانی با عنوان اينكه از نگاه معصومان(ع) مسجد، مهمانسرای خداست، افزود: اين مكان نورانی، مردمی‌ترين پايگاه بندگان صالح خداست كه در طول قرن‌ها، به عنوان مدرسه تزكيه، محلّ تعليم و عرصه رشد و تعالی انسان‌های خداجو به شمار مي‌رفت و به پاكيزگی، نظافت و غبارروبی از هر مكانی شايسته‌تر است و كسی كه كم‌ترين كمكی به نظافت اين خانه‌های نورانی خدا بر روی زمين كند، قطعا مورد توجه و عنايت خداوند و مشمول رحمت و مغفرت صاحب خانه قرار خواهد گرفت.
حجت‎الاسلام حسين رازی، مسئول امور مساجد شهرستان گناباد نيز در حاشيه اين مراسم با عنوان اينكه در روايات معصومان(ع)، تأكيد فراوانی بر غبارروبی و پاكيزگی مساجد بشده است، افزود: غبارروبی و پاكيزه كردن مساجد در آستانه ورود به ماه مبارك رمضان، بهانه خوبی برای رهايی از گناهان و آلودگی‌های باطن است.
وی با بيان اينكه مسجد به عنوان كانون عبادت و تقوا، بايد علاوه بر جذّابيت معنوی، از جذّابيت ظاهری نيز برخوردار باشد، افزود: مساجد كه پايگاه‌های زمينی توحيد و متعلق به خداوند عالم و خالق هستی هستند، بايد از سيمايی در خور صاحب خانه برخوردار شود و در نتيجه عطرآگين و خوش بو كردن مساجد در كنار غبارروبی آن‌ها، يكی از آيين‌های شايسته تكريم مساجد در فرهنگ دينی و اخلاقی ماست.
حجت‎الاسلام رازی در پايان گفت: در بخش‌های مركزی و كاخك شهرستان گناباد نزديك به 220 مسجد و نمازخانه به جز نمازخانه‌های ادارات، كارخانه‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها فعال است كه در دهه نكوداشت مساجد و نزديكی ايام ماه مبارك رمضان هيئت امناء مساجد با همكاری نمازگزاران همان محله اقدام به غيارروبی و آماده‌سازی مساجد برای ماه رمضان می‌كنند.
captcha