کد خبر: 2571182
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹

860 نفر در جشنواره «مشاعره و شعرخوانی رضوی» ثبت‌نام کرده‌اند

گروه هنر: مدير كل كانون پرورش فكری کودکان و نوجوانان مازندران با اشاره به ثبت‌نام حدود 860 نفر علاقه‌مند به شعر و ادب در جشنواره «مشاعره و شعرخوانی رضوی»، اظهار کرد: داوري دور دوم از مرحله مقدماتي آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از واحد خبر و اطلاع‌رسانی بنياد بين‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، قاسم عزيزاده گرجی، مدير كل كانون پرورش فكری کودکان و نوجوانان مازندران با تاكيد بر رشد روز افزون علاقه‌مندان جهت شركت در جشنواره «مشاعره و شعرخوانی رضوی» خواستار دقت نظر داوران در گزينش افراد منتخب شد و گفت: تاكنون 860 نفر براي شركت در جشنواره «مشاعره و شعرخوانی رضوی» ثبت‌نام كرده‌اند.
وی با بيان اينكه دور دوم داوری مرحله مقدماتی، آغاز شده است، افزود: ارتباط مستمر دبيرخانه با داوران مرحله مقدماتی، جهت دريافت نظرات آنان می‌تواند به كيفی‌سازی و برنامه‌ريزی جشنواره كمك كند.
دبير جشنواره «مشاعره و شعرخوانی رضوی» با تاكيد بر آموزه‌های دينی، تصريح كرد: آرامشی كه از خدمت به دين و كسب فرامين دينی حاصل می‌شود، مسئله مهمی در تزكيه نفس و خودسازی است.
عزيزاده گرجی نگاه كاركنان كانون مازندران را به جشنواره رضوی فراتر از نگاه اداری و سازمانی عنوان كرد و خاطر نشان كرد: همكاران كانون با رويكردی الهی در اين جشنواره فعاليت دارند كه اين خود مهم‌ترين توفيق است.
وی با بيان اينكه زمان ثبت‌نام در جشنواره «مشاعره و شعر خوانی رضوی» تا 15 مردادماه سال جاري تمديد شده است، ابراز كرد: دبيرخانه جشنواره داوری مرحله مقدماتی را با حضور هشت داور و در دو مرحله در بخش مشاعره آغاز كرده است.
یادآور می‌شود، جشنواره ملی «مشاعره و شعرخوانی رضوی» 23 شهريورماه در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان مازندران برگزار می‌شود.
captcha