کد خبر: 2571785
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

برگزاری دوره‌های آموزشی قرائت، تجويد و مفاهيم قرآن در اردبيل

گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی اردبيل از برگزاری دوره‌های آموزشی قرائت، تجويد و مفاهيم قرآن ويژه فرزندان شهدا و ايثارگران در استان خبر داد.

زهره عباسی، كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی اردبيل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، گفت: دارالقرآن الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی استان در راستای اجرای اهداف و برنامه‌های قرآنی خويش و بر اساس تعامل با ادارات، دانشگاه‌ها و ساير نهادها اقدام به اعزام استاد برای كلاس آموزشی قرآن كريم در رشته‌های قرائت، تجويد و مفاهيم كرده است.
وی گفت: در اين دوره‌های آموزشی كه با حضور فرزندان شهدا و ايثارگران برگزار می‌شود، استاد اعزامی از دارالقرآن ‌الكريم تبليغات اسلامی اردبيل به تدريس مباحث قرآنی برای مخاطبان می‌پردازد.
يادآور می‌شود، در اين كلاس‌ها كه در طول ماه رمضان برگزار شد، پس از اخذ آزمون به قبول‌شدگان گواهی پايان دوره برگزار می‌شود.
captcha