کد خبر: 2573347
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲

تمديد زمان ارسال آثار به چهارمين جشنواره بين‌المللی «شعر رضوی عربی»

گروه هنر: دبير چهارمين جشنواره بين‌المللی شعر رضوی عربی از تمديد مهلت ارسال آثار به دبيرخانه اين جشنواره تا 5 شهریور خبر داد و افزود: علاوه بر شعرهای عربی كه از داخل كشور به جشنواره ارسال شده است، اشعاری از شاعران عراقی، مصری، لبنانی و يمنی نيز به دبيرخانه رسيده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از واحد خبر و اطلاع‌رسانی بنياد بين‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، حجت‌‌الاسلام سيد لطف الله سپهر، دبير چهارمين جشنواره بين‌المللی «شعر رضوی عربی» بيان كرد: تاكنون 90 اثر از شاعران عرب‌زبان داخل و خارج كشور به دبيرخانه چهارمين جشنواره بين‌المللی «شعر رضوی به زبان عربی» در خوزستان ارسال شده است.
وی با بيان اينكه مهلت ارسال آثار به چهارمين جشنواره بين‌المللی «شعر رضوی به زبان عربی» تمديد شده است، افزود: آخرين مهلت ارسال آثار به جشنواره 25 مردادماه بود، كه اين تاريخ تا 5 شهريورماه سال جاری تمديد شد.
سپهر ادامه داد: به دليل تقارن ماه مبارك رمضان با زمان ارسال آثار توسط شاعران به دبيرخانه جشنواره، احتمال می‌دهيم بعد از ماه مبارك رمضان شاعران بيشتر نسبت به ارسال آثار خود اقدام كنند.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان سطح كيفی آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره را مطلوب ارزيابی و تصريح كرد: امسال آثار در سه مرحله بدون توجه به نام و عنوان شاعر، مورد داوري قرار مي‌گيرد و نسبت به سال گذشته متفاوت‌تر عمل كرديم.
وی تصريح كرد: شاعران نامی عرب همچون «سمير فرج» از مصر، «شيخ فضل مخدر» از لبنان و سه تن از شاعران عراقی به عنوان مهمان ويژه در آيين اختتاميه جشنواره حضور دارند.
يادآور مي‌شود، چهارمين جشنواره بين‌المللی «شعر رضوی به زبان عربی» يادمان دعبل خزاعی از سری برنامه‌های يازدهمين جشنواره بين‌المللی امام رضا(ع)، 20 و 21 شهريورماه 92 در شهرستان‌های اهواز و شوش برگزار می‌شود.
captcha