کد خبر: 2575130
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳

سياست اداره كل ارشاد خراسان رضوی حمايت از جشنواره‌های دينی است

گروه هنر: معاون هنری و سينمايی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: سعی ما اين است كه با حمايت از جشنواره‌های مذهبی، ارزش‌های اسلامی و دينی را هرچه بيشتر و بهتر در جامعه گسترش دهيم.

سيدحميد طباطبايی، معاون هنری و سينمايی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با بيان اينكه با حمايت از جشنواره‌های دينی سعی داريم مفاهيم و ارزش‌های مذهبی را در جامعه گسترش دهيم، عنوان كرد: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبری و امام خمينی(ره) كه هنر را ابزاری تاثيرگذار و قدرتمند برای انتقال مفاهيم دينی می‌دانستند، ما سعی داريم جشنواره‌هاي دينی را بهتر از گذشته در سطح جامعه برگزار كنيم.
وی در پاسخ به اين سوال كه چرا از سوگواره لحظه‌های عاشورايی حمايتی نشده است، عنوان كرد: دستاندركاران اين سوگواره به ما مراجعه نكردند، اگر به ما مراجعه كنند ما حمايت همه جانبه خود را از اين افراد به عمل خواهيم آورد، ما حتی پيشنهاد داديم تا برای اكران فليم‌هایي كه در دفتر تبليغات برای طلاب نمايش داده می‌شود و دفتر تبليغات امكانات خوبی برای نمايش فيلم ندارد، می‌تواند از سالن شهيد اصغرزاده استفاده كند.
طباطبايي افزود: من اعلام مي‌كنم تمام امكانات، تجهيزات و حتی نيروی انسانی كه در معاونت هنری و سينمايی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي است، کاملا در اختيار جشنواره‌های هنری و به خصوص جشنواره‌های دينی قرار داده می‌شود.
معاون هنری و سينمايی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره اينكه چرا دستاورد جشنواره‌های دينی فيلم‌هاي فاخر و تاثيرگذاری نيست، عنوان كرد: من اين موضوع را قبول ندارم، خيلی از فيلم‌هایی كه در اين جشنواره حضور پيدا می‌كنند تاثيرگذار و فاخر هستند اما چون تنها در اين جشنواره‌ها به نمايش می‌آيند و تعداد كمی از آنها اكران مي‌شوند از همين رو ديده نمی‌شوند.
وی بيان اينكه در يك دوره عضو هئيت انتخاب آثار ارسالی به سوگواره لحظه‌های عاشورای بوده است، بيان كرد: قريب به 110 اثر رسيده به جشنواره را ديدم و می‌توانم به جرات بگويم با توجه به اينكه خيلی از شركت كنندگان آماتور بودند، نيمی از آثار جزء فاخر و تاثيرگذار بود.
طباطبايی خاطر نشان كرد: يكی از مشكلات فيلم‌های دينی به خصوص فيلم‌های كوتاه دينی، ديده نشدن اين آثار است كه ما با راه‌اندازی خانه شهيد آوينی سعی داريم با نقد بررسی اين آثار زمينه ديده شدن اين آثار را در جامعه فراهم كنيم.
وی با بيان اينكه تاكنون فيلم‌های جشنواره حسنات دريافت شده و با دبير جشنواره سوگواره لحظه‌های عاشورايی برای دريافت آثار برتر اين سوگواره صحبت شده و موافقت‌های ضمنی اين موضوع هم دريافت شده است، درباره اينكه چرا اين فيلم‌ها در زمان‌های خاص مثل ایام شهادت‌ها و اعياد مذهبی زمينه‌ای برای پخش آنها فراهم نمي‌شود، عنوان كرد: اكران اين فيلم‌ها در زمان‌هاي خاص پيشنهاد بسيار خوبی است ضمن اينكه ما در حال حاضر ما خانه شهيد آوينی را با هدف نمايش اين گونه اين فيلم‌ها راه‌اندازی كرده‌ايم.
معاون هنری و سينمايی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصريح كرد: در حال حاضر دو دوره فيلم‌های جشنواره حسنات كه حدود سی فيلم می‌شوند را در اختيار داريم كه در سه بخش داستانی، مستند و انيميشن هستند.
يادآور ميشود، طی پيگيری‌های خبرنگار ايكنا، مسعود زارعيان، دبير سوگواره لحظه‌های عاشورايی عنوان كرده است، طی تماسی كه با معاون هنری و سينمايی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی داشته عنوان شده است: «از لحاظ تجهيزات و امكانات می‌توانيم به سوگواره لحظه‌های عاشورايی كمك كنيم اما از آنجا كه هنوز بودجه‌ها مشخص نيست در اين مورد فعلا نمی‌توانيم كمكی را داشته باشيم» و اين درحالی است كه برگزاری جشنواره لحظه‌های عاشورايی به دليل نبود بودجه برای تامين جوايز به عقب افتاده است.
captcha