کد خبر: 2582142
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶

«قول سديد» اولين قدم در سير الی‌الله است

گروه سياسی: نايب رئيس مجلس شورای اسلامی شجره قول سديد را ميوه شيرين عمل صالح و اولين قدم در سير الی الله برشمرد و گفت: اگر اين تمسك به قول سديد نبود، نمی‌توانستيم سال‌های سال در برابر استكبار جهانی بايستيم و امروز، اين امنيت ستودنی وفاق اجتماعی را داشته باشيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مراسم بزرگداشت مقام شهيدان اندرزگو، حاج مهدی عراقی، رجايی و باهنر و لاجوردی با عنوان «يادمان شهدای شهريور؛ ياران مخلص و باوفای امام و انقلاب» به همت حزب مؤتلفه اسلامی و با حضور خانواده‌های اين شهيدان، شخصيت‌های سياسی و مذهبی، بازاريان و جمع كثيری از مردم شهيدپرور، پنجشنبه شب هفتم شهريورماه در مهديه تهران برگزار شد.
در اين مراسم كه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا آغاز شد، پس از تلاوت آياتی از كلام الله مجيد، يكی از شاعران، شعری مناسبتی قرائت كرد و كليپی گلچين شده از سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد شخصيت و مبارزات پنج شهيد والامقام پخش شد و در ادامه برنامه تواشيح و همخوانی به اجرا در آمد.
سپس حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمدحسن ابوترابی فرد به عنوان سخنران اصلی مراسم با قرائت آيه شريفه «یَا أَیُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِيدًا؛ اى كسانى كه ايمان آورده‌‏ايد از خدا پروا داريد و سخنى استوار گوييد» (احزاب/ 70)، مطالبه خدای متعال از اهل اسلام و ايمان را آراستگی به گفتار سديد دانست و گفت: قول سديد خلل‌ناپذير بوده و در برابر انواع تهديدها هرگز فرو نمی‌ريزد، چرا كه استحكام و اتقان دارد و مبتنی بر اصول است.
وی لين بودن را يكی ديگر از ويژگی‌های قول سديد برشمرد و با اشاره به فرمان خداوند به حضرت موسی(ع) درباره دعوت از فرعون به حق با قول لين خاطرنشان كرد: گفتار حضرت موسی(ع) كه مبتنی بر دانش و معرفت است، می‌بايست در لباس زيبا و قابل فهم بيان می‌شد تا در قلب فرعون راه يابد، لذا جامعه اسلامی نيز بايد آراسته به قول سديد بوده و مديران و مسئولان نيز از ادبيات منطقی و قول سديد برخوردار باشند.
حجت‌الاسلام ابوترابی فرد، توسل به قول سديد و عقل دينی را راه برون رفت از مشكلات اجتماعی و فرهنگی برشمرد و از اين مسير به عنوان مسير رستگاری در دنيا و آخرت ياد كرد و با استناد به كلام خداوند در آيه بعدی «یُصْلِحْ لَكُمْ أَعْمَالَكُمْ وَیَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَمَن یُطِعْ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ فَازَ فَوْزًا عَظِيمًا؛ تا اعمال شما را به صلاح آورد و گناهانتان را بر شما ببخشايد و هر كس خدا و پيامبرش را فرمان برد قطعا به رستگارى بزرگى نايل آمده است»(احزاب/71) گفت: خداوند می فرمايد اگر شما خود را به قول سديد آراستيد، رحمتش شما را فرا می گيرد، زيرا اصلاحی بالاتر از اصلاح خدا نسبت به اعمال ما نيست، بدين ترتيب همه حيات سياسی و اجتماعی و فكری انسان صالح می شود.
وی شجره قول سديد را ميوه شيرين عمل صالح و اولين قدم در مسير سير الی الله برشمرد و با استناد به آيه « ... فَمَن كَانَ یَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا ...؛ هر كس به لقاى پروردگار خود اميد دارد بايد به كار شايسته بپردازد»(كهف/ 110) لقای خداوند را ثمره عمل صالح برشمرد و تصريح كرد: درخشش شهيد رجايی، حركت او در مسير مستقيم بدون كمترين انحراف و تحمل شكنجه های سخت رژيم پهلوی از سوی او ثمره قول سديد است؛ ديروز كه با سختی ها مواجه بود، پيروز شد و امروز كه با مقامات دنيوی آزموده می شود، تغيير نمی كند، راه درست را می شناسد و برای ديگران نيز تبيين می كند.
وی در مورد شخصيت حجت الاسلام شهيد محمدجواد باهنر گفت: او همان است كه رهبر معظم انقلاب درباره اش می فرمايند در همه مجامعی كه كار فكری جدی شكل می گرفت، شهيد باهنر حضور داشت؛ او اين جايگاه را در دو مقطع حساس و كليدی مبارزه و پس از پيروزی انقلاب به واسطه قول سديد حفظ كرد و عمل صالح، او را به يكی از شاگردان برجسته امام راحل در سازماندهی انقلاب اسلامی تبديل كرد كه امروز پس از سال های متمادی، مقام بلند معرفتی و اخلاقی او را بزرگ می داريم.
نايب رئيس مجلس شورای اسلامی از شهيد اندرزگو را به عنوان مبارزی كه همواره چوبه دار خود را بر شانه حمل می كرد و منتظر لقای خدا بود، ياد كرد و انديشه قرآنی و منطق متكی بر شهود را ريشه ثبات قدم و شجاعت او در اين مسير برشمرد و در ادامه در مورد شهيد حاج مهدی عراقی اظهار كرد: همرزمانش می گويند هيچگاه در چهره او اثری از ترس نديديم كه بی شك دستاورد ايمان به خدا و قول سديد است.
وی با يادآوری تعبير «عنصر مستحكم و پولادين» رهبر معظم انقلاب در مورد شهيد اسداله لاجوردی از خانواده‌های شهدای شهريور نيز به عنوان ميوه‌های صالح شجره ايمان نام برد و با اشاره به وعده خداوند در آيات سوره احزاب ـ وَیَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ ـ گفت: اگر خود را به قول سديد و بيان حق و مبتنی بر اصول آراستيم خدا گناهان را می آمرزد، همچنين اگر تصميمات نادرستی گرفتيم كه ما را با چالش روبرو كرد، با روی آوردن به سخن حق، خداوند، آسيب های گذشته را جبران می كند و راه رسيدن به كمال و رستگاری همين است.
حجت الاسلام ابوترابی در پايان تأكيد كرد: اگر اين تمسك به قول سديد نبود، نمی توانستيم سال های سال در برابر استكبار جهانی بايستيم و امروز، اين امنيت ستودنی وفاق اجتماعی را داشته باشيم.
اين گزارش حاكی است پس از سخنان نايب رئيس مجلس شورای اسلامی، دعای پرفيض كميل قرائت شد و مراسم با ضيافت شام پايان گرفت.
captcha