کد خبر: 2583726
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۵

تجليل از دو پيشكسوت فقيد خوشنويسی مشهدی در اختتاميه جشنواره خوشنويسی رضوی

جانشين دبير جشنواره خوشنويسی رضوی اظهارداشت: در مراسم افتتاحيه نمايشگاه آثار جشنواره خوشنويسی رضوی و اختتاميه جشنواره خوشنويسی رضوی از دو پيشكسوت فقيد خوشنويسی مشهد تجليل به عمل می آيد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی فرشيد فلاح لاله زاری افزود: مراسم افتتاحيه نمايشگاه آثار خوشنويسی رضوی و اختتاميه اين جشنواره روز 16 شهريور ماه در مشهد برگزار می شود و در اين مراسم از دو نفر پيشكسوت فقيد خوشنويسی مشهد تجليل به عمل خواهد آمد.
وی ادامه داد: جشنواره ها فرصت مناسبی است كه ياد گذشتگان را گرامی بداريم گذشتگانی كه فرهنگ و هنر اين مرز و بوم را تعالی بخشيدند و در ترويج آموزهای دينی و اسلامی نقش زيادی داشتند.
فلاح با بيان اين كه اين جشنواره هنر را در خدمت معارف رضوی قرار داده است گفت: مشهد بايد در درنظر اهل هنر به مركز خوشنويسی رضوی در كشور تبديل شود استمرار جشنواره می تواند پايگاهی قوی از اين هنر قدسی در مشهد ايجاد كند. .
وی رمز ماندگاری جشنواره خوشنويسی رضوی را مديون دسترنج هنرمندان برجسته ای دانست كه طی ساليان متمادی برای اعتلای آن تلاش كرده و به رونق آن كمك نموده اند . م
شاور مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اين كه جشنواره در طول مدت برگزاری در مسير تحول ، تكامل ، رشد و پويايی قرار گرفته است خاطرنشان كرد: اهميت دادن به اين هنر و هنرمندان آن بهترين راه ايجاد انگيزه و خلق آثار جاودانه در راستای اشاعه فرهنگ رضوی است .
فلاح يادآورشد : خوشنويسی يكی از اصيل‌ترين و كاربردی‌ترين هنرهای اسلامی است و هنرمندان خوشنويس ، نقش موثری درنشر فرهنگ اسلامی داشته و دارند.
وی در پايان تصريح كرد : هنرمند خوشنويس می تواند با خلق آثاری در حوزه مفاهيم رضوی در آشنايی هر چه بيشتر مردم با اين مفاهيم گام موثری بردارد.
captcha