کد خبر: 2586925
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷

زواياي سبك زندگی اهل بيت(ع) مطالعه و بررسي شود

گروه انديشه: نماينده ولی فقيه در زنجان با تأكيد بر بررسي و مطالعه سبك زندگي اهل بيت(ع) گفت: سبك زندگی اهل بيت(ع) و به خصوص امام رضا(ع) را بايد از زوايای مختلف بررسی و مطالعه كرده و سعی كنيم رفتار و سبك زندگی خويش را بر اساس الگوی رفتار و سبك زندگی آن‌ها قرار دهيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از ستاد خبری ششمين دوره جشن‌های مردمی زير سايه خورشيد، آيت‌الله شيخ علی خاتمی‌زنجانی، نماينده ولی فقيه در استان زنجان با اشاره به نقش جشن‌هاي دهه كرامت در ترويج فرهنگ رضوی، اظهار كرد: برپايي جشن‌های معنوی و مردمی، زندگی و ابعاد شخصيتی اهل بيت(ع) و به ويژه امام رضا(ع) را معرفی و تبيين می‌كند لذا هر چقدر اين معرفی بهتر انجام شود، قطعا دل‌های پاك و فطرت‌های روشن مردم بيشتری مجذوب آن می‌شود.
وی همچنين به سخنی از امام رضا(ع) اشاره و عنوان كرد: بر اساس بيانات هشتمين اختر تابناك آسمان امامت و ولايت مبنی بر اينكه «زيبايی‌های كلام ما را به مردم معرفی كنيد، مردم خودشان جذب می‌شوند»، برگزاری جشن‌های مردمی، زمينه‌های نمايان كردن اين زيبايی‌ها را برای عموم مردم فراهم می‌كند.
‌نماينده ولی فقيه در استان زنجان تصريح كرد: برگزاری اين جشن‌ها روش مناسبی است كه می‌تواند ابعاد گوناگون سياسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، مبارزاتی و اخلاقی مربوط به زندگی امام رضا(ع) را بيان كند تا مردم آشنايی بيشتری با اين ابعاد به دست آورده و از آن‌ها در ابعاد مختلف زندگی روزمره خود بهره گيرند.
وي همچنين به تأثيرات اين جشن‌های مردمی در بيداری اسلامی اشاره كرد و گفت: با توجه به بيداری اسلامی شكل گرفته در منطقه، برگزاری چنين جشن‌هايي در ديگر كشورهای غير مسلمان نيز می‌تواند در شناساندن اسلام و ارائه سبك و سيره زندگی امامان به غير مسلمانان و همچنين شكل‌گيری رفتار مسلمانان بسيار موثر واقع شود.
آيت‌الله خاتمی‌زنجانی با تاكيد بر بررسي و مطالعه سبك زندگي اهل بيت(ع) گفت: سبك زندگی اهل بيت(ع) و به خصوص امام رضا(ع) را بايد از زوايای مختلف بررسی و مطالعه كرده و سعی كنيم رفتار و سبك زندگی خويش را بر اساس الگوی رفتار و سبك زندگی آن‌ها قرار دهيم.
نماينده ولی فقيه در استان زنجان ادامه داد: در سبك زندگی اسلامی بايد ما از رفتارهای امامانمان در ابعاد مختلف زندگی آگاه شويم و از آن به عنوان سرچشمه خوبی‌ها بهره مند شويم.
وی با اشاره به حضور نسل جوان در جريان برگزاری جشن‌های مردمی و معنوی، ابراز كرد: بايد از تمام ابزار و امكانات استفاده كرد تا حضور جوانان در اين جشن‌های مردمی را نسبت به ساير اقشار پررنگ‌تر و پرشورتر كرد.
captcha