احمدرضا باهك، فرمانده سپاه كرج در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: در 31 شهريور سال 1359 جنگی نابرابر به ما تحميل شد، جنگی كه هدف اصلی آن نابودی نظام جمهوری اسلامی ايران بود اما با عنايات الهی و تدابير حضرت امام(ره) و همت بینظير ملت شهيدپرور ايران به ويژه پايمردی جوانان سلحشور و تربيت يافتگان مكتب اسلام، نظام دفاعی مستحكم و پايداری در كشور سازمان يافت و كشور طی هشت سال در برابر جنايات عظيم دشمن مقاومت نمود.
وی افزود: حاصل اين مقاومت و پايداری، نه تنها برای نسل ديروز و امروز ما بلكه برای همه جهانيان منشأ بركات فراوانی شده است و با توجه به اينكه دشمنان در چند سال اخير با شبيخون و تهاجم فرهنگی وارد ميدان شده و امروز با ابزار ديگری از جمله جنگ نرم عليه كشورمان اقدام میكنند، بهترين كار در اين شرايط حفظ ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه است چرا كه حفظ اين ارزشها پايداری نظام اسلامی را تضمين میكند و فرهنگ ايثار و از خودگذشتگی را در جامعه گسترش میدهد.
فرمانده سپاه كرج در پايان با اشاره به گراميداشت هفته دفاع مقدس، خاطرنشان كرد: هفته دفاع مقدس تنها متعلق به بسيج، سپاه، ارتش و نيروهای نظامی و انتظامی نيست بلكه متعلق به همه ملت بزرگ ايران است و در اين راستا بايد اين هفته را باشكوه هر چه تمامتر برگزار كرده و با نشستهايی رشادتها و جانفشانی رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس را برای نسل امروز بازگو كنيم.