به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجتالاسلام جعفر طباطبايی، سخنران حرم مطهر رضوی، ظهر امروز، 27 شهريورماه در رواق امام خمينی(ره) حرم مطهر رضوی در جمع زائران و مجاوران امام رضا(ع)، اظهار كرد: خاندان اهل بيت(ع) در طول تاريخ مردم را از ظلمت و تاريكی به سمت نور و روشنايی هدايت میكردند.
وی با بيان اينكه اهل بيت(ع) افراد زيادی را مسلمان كردهاند، گفت: بسياری از افراد كه مسلمان نبوده بلكه كافر بودند زمانی كه اخلاق و رفتار اهل بيت(ع) را مشاهده میكردند به اسلام و دين خداوند روی میآوردند لذا ما نيز بايد با اخلاق خود باعث تبليغ و ترويج اين آئين شويم.
حجتالاسلام طباطبايی، كسب معرفت نسبت به اين ائمه معصومين(ع) را امری دانست كه هر مسلمانی بايد به آن دست يابد و خاطرنشان كرد: زائران و مجاوران امام رضا(ع) بايد نسبت به اين امام بزرگوار نيز معرفت كسب كرده و ايشان را با معرفت حاصل شده زيارت كنند.
اين سخنران حرم مطهر رضوی تاكيد كرد: هركس به اين امام بزرگوار رجوع كند قطعا دست خالی باز نمیگردد و ايشان حاجت او را برآورده میكنند البته بايد توجه داشت كه رجوع به اين بزرگواران تنها براي حاجات مادي نيست بلكه بايد معرفت به آنها را از خودشان كسب كنيم.