کد خبر: 2592320
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۴

تبيين و اشاعه فرهنگ اسلامی، مهم‌ترين دستاورد آستان قدس رضوی است

دكتر اسكندراف، مشاور رئيس جمهور آذربايجان و رييس كميته امور دينی جمهوری آذربايجان با قائم مقام توليت آستان قدس رضوی ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از ستاد خبری جشن‌های ميلاد رضوی، در اين ديدار كه در حرم مطهر رضوی برگزار شد، دكتر سيد احمد علوی گفت: تبيين و اشاعه فرهنگ اسلامی، مهم‌ترين دستاورد آستان قدس رضوی در سال‌های پس از پيروزی انقلاب اسلامی بوده است.
وی با اشاره به تشرف سالانه 25 ميليون زائر از سراسر كشور و اقصی نقاط جهان به حرم مطهر رضوی، اظهار داشت: بارگاه ملكوتی حضرت رضا(ع) كانون توجه مسلمانان و شيعيان است و همه انسان‌هايی كه به دنبال حقيقت و آرامش هستند، نگاهشان به اين حرم نورانی است.
علوی خاطرنشان كرد: ائمه معصومين(ع) برای انتشار، ترويج و تعميق آموزه‌های اسلامی و ارزش‌های الهی تا پای جان ايستادگی كردند و با جهاد فرهنگی و علمی، اين معارف ناب و جامع را كه نقشه راه سعادت و خوشبختی جوامع است، به يادگار گذاشتند.
قائم مقام توليت آستان قدس رضوی در بخش ديگری از سخنانش تصريح كرد: امروز مهم‌ترين رسالت آستان قدس رضوی تبليغ و تكثير انديشه‌ها و معارف امام رضا(ع) است و پس از پيروزی انقلاب شكوهمند اسلامی، فعاليت‌های گسترده‌ای در اين زمينه صورت گرفته است.
علوی ادامه داد: آستان قدس رضوی با تدبير و نگاه بلند آيت الله واعظ طبسی، توليت آستان قدس رضوی امروز با 15 موسسه فرهنگی، پژوهشی و آموزشی نظير بنياد پژوهش‌های اسلامی، مدارس امام رضا(ع)، دانشگاه‌های علوم اسلامی رضوی و امام رضا(ع)، مؤسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی و كتابخانه‌ها و موزه‌های غنی در تربيت نيروی متعهد و متخصص و انجام رسالت خويش گام‌های بسيار مؤثری برداشته‌است.
وی افزود: احياء و شكوفايی موقوفات حضرت رضا(ع) و توسعه شركت‌ها و مؤسسات اقتصادی به عنوان پشتوانه فعاليت‌های فرهنگی، همواره از تأكيدات توليت آستان قدس رضوی بوده است و به لطف خداوند متعال امروز شاهد نتايج درخشان اين نگاه و مديريت خلاقانه هستيم.
قائم مقام توليت آستان قدس رضوی با اشاره به تشرف سالانه هزاران زائران غيرايرانی به حرم مطهر رضوی اظهار داشت: مردم مسلمان جمهوری آذربايجان ارادتمند و علاقه‌مند به خاندان اهل بيت(ع) به ويژه حضرت رضا(ع) هستند و آستان قدس رضوی نيز برنامه‌های متنوع فرهنگی و تبليغی برای آنان در نظر گرفته است.
شايان ذكر است در اين ديدار مشاور رئيس جمهور و رئيس كميته دينی آذربايجان به لزوم استفاده از تجربيات ارزنده آستان قدس رضوی در احياء و شكوفايی موقوفات و فعاليت‌ها و اقدمات فرهنگی تأكيد كرد.
captcha