کد خبر: 2592914
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۶

پايبندی به اصول الهی، مهمترين عامل حضور رزمندگان در جنگ نابرابر بود

گروه اجتماعی: امام جمعه اردبيل گفت: شهدا بر اساس پايبندی به اصول الهی در جبهه‌های حق عليه باطل حضور پيدا كرده و جانشان را فدا كردند تا امروز ما در اقتدار و امنيت باشيم و نبايد امروزه ما اين اصول‌ها را از ياد ببريم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت الاسلام و المسلمين سيد‌حسن عاملی، نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه اردبيل‌ شنبه، 30 شهريورماه در مراسم گراميداشت ياد و خاطره 605 شهيد شهرستان مشگين‌شهر، تصريح كرد: شهدا بر اساس پايبندی به اصول الهی جانشان را فدا كردند تا امروز ما در اقتدار و امنيت باشيم و نبايد امروزه ما اين اصول‌ها را از ياد ببريم.
وی با اشاره به نقش غرب در كشتن انسان‌های بی‌گناه در سراسر جهان گفت: غربی‌ها با روش آزمون و خطا وارد جنگ شده و ميليون‌ها انسان بی‌گناه را می‌كشند.
حجت‌الاسلام ‌عاملی ادامه داد: فكر و انديشه‌ای كه در پارلمان بشريت به‌صورت منشور‌های حقوق بشر نوشته شده اكنون در مسير انحراف قرار گرفته و گفته‌های آنان فقط در روی كاغذ می‌باشد اما در عمل اينگونه نيست و غربی‌ها با حاكم كردن يك منطق در دنيا خواستار حذف ساير قدرتمندان در جهان هستند.
وی تصريح كرد: منطق حكم‌كننده آمريكا، نظام ارباب و رعيت است و در اين نظام انسان‌ها درجه‌بندی شده‌اند به‌طوری‌كه، آنهايی كه از علم و پيشرفت محروم مانده و قدرت دفاع ندارند مورد ظلم واقع شده و هميشه غارت شده‌اند.
نماينده ولايت فقيه در استان گفت: بی‌عدالتی در اين منطق آمريكا غوغا می‌كند به‌طوری‌كه نهاد‌های بين‌المللی نيز بازيچه دست اين نظام آمريكايی شده‌اند زيرا امپراتورهای رسانه‌ای، منابع اقتصادی و مالی و همچنين قدرت‌های نظامی در اختيار آنان است به همين دليل هيچ كس از اين نهادها سعی نمی‌كنند در جلوی اين نظام آمريكايی ايستادگی بكنند.
captcha