به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی آستان قدس رضوی، مسابقات حفظ قرآن كريم ويژه بانوان فراگير حفظ آستان قدس رضوی با رقابت بيش از 250 نفر يكشنبه، 31 شهریورماه در صحن جامع رضوی به كار خود پايان داد.
اين مسابقات با هدف انگيزهبخشی، تثبيت محفوظات حافظان و ايجاد آمادگی حافظان برای حضور در مسابقات استانی و كشوری با رقابت 250 شركتكننده برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، مسابقات حفظ بانوان در دو گروه سنی زير 16 سال و بالای 16 سال در 7 سطح يك، سه، 5، 10، 15، 20 جزء و حفظ كل قرآن كريم بود که از داوران اين دوره از مسابقات ميتوان به مريم خطيب داور تجويد، وقف و ابتدا، طاهره روحی و فهيمه موسوینيا، داوران حسن حفظ و صوت و لحن اشاره كرد.
لازم به ذكر است، حدود 45 كلاس حفظ به همت اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی ويژه بانوان در دارالقرآن الكريم حرم رضوی و رواق شيخ حرعاملی در حال برگزاری است که 850 نفر در اين كلاسها در سطوح مختلف حفظ، زير نظر 30 استاد آموزش میبينند.
يادآور ميشود، زمان برگزاری اختتاميه اين دوره از مسابقات متعاقبا اعلام خواهد شد.