کد خبر: 2593609
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

يك هزار و 150 طلبه در اردبيل تحصيل می‌كنند

گروه اجتماعی: مدير حوزه‌های علميه خواهران استان اردبيل گفت: در سال تحصيلی جاری بيش از يك‌هزار و 150 طلبه در 9 مدرسه علميه این استان تحصيل می‌كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام امير كاظمی، مدير حوزه‌های علميه خواهران استان اردبيل يكشنبه، 31 شهريورماه در مراسم آغاز سال تحصيلی حوزه علميه گرمی تعداد طلبه‌های مدرسه علميه این استان را بيش از يك هزار نفر اعلام كرد و ادامه داد: تعداد پذيرفته‌شدگان در حوزه‌های علميه استان اردبيل به نسبت سال‌های گذشته دو برابر افزايش يافته است.
وی تصريح كرد: ما هم در بخش خواهران و هم برادران در شهرهای مختلف اقدام به جذب طلبه در 9 مدرسه علميه كرديم تا بتوانند مبلغان مبانی دينی و ارزشی باشند.
كاظمی با قدردانی از كمك و مساعدت فرمانداران در ساخت و توسعه فضاهای علمی و تحقيقاتی در قالب حوزه‌های علميه و مدارس علوم قرآنی خاطر‌نشان كرد: انتظار می‌رود در گرمی نيز در كنار مدرسه علميه خواهران شاهد فعاليت مدرسه علميه برادران نيز باشيم.
محمود علايی، فرماندار شهرستان گرمی نيز در اين مراسم در سخنانی از اختصاص 200 ميليون تومان اعتبار برای تكميل ساختمان حوزه علميه گرمی خبر داد.
وی اضافه كرد: حوزه علميه شهرستان گرمی با عنايت ويژه امام جمعه اين شهرستان و ديگر مسئولان به‌شكل مناسب پا گرفته و اميدواريم خروجی اين مركز علمی و آموزشی تربيت نسل ايمانی و معرفتی باشد.
فرماندار شهرستان گرمی بيان كرد: آنچه كه در اين زمينه بايد مورد دقت و توجه قرار گيرد گسترش فعاليت‌های تحقيقاتی و توجه به فضای سالم تربيتی است كه اگر مورد غفلت و بی‌توجهی قرار گيرد آسيب‌های آن بسيار دامنه‌دار می‌باشد.
علايی وجود مدارس معارف و حوزه‌های علميه را يك ظرفيت بی‌نظير در بارور كردن استعدادهای ارزشمند توصيف كرد و ادامه داد: آنچه كه در اين باب مورد دقت و توجه قرار می‌گيرد تعالی و ارتقای معرفت دينی است.
captcha